Yolanda Parker – Everything You Do Blows My Mind – Week 39

Q5Radio

Yolanda Parker – Everything You Do Blows My Mind
Yolanda Parker heeft een single uitgebracht die meerdere generaties doorkruist, maar toch een klassiek en consistent R & B-geluid behoudt.
Geïnspireerd door een Motown-klassieker,

“Everything You Do Blows My Mind” is een midtempo-nummer dat net zo comfortabel zal zijn op radiorotaties als op sociaal afstandelijke dansvloeren.
Begeleid door een bekende pianokop en gedenkwaardige baslijn, is Parker in staat om een nummer te maken dat van begin tot eind boeit terwijl ze zingt over een minnaar die alles goed doet in haar ogen.


Dit nummer is geschreven door Raymond Barton, die werd beïnvloed om dit nummer te schrijven na het horen van “Until You Come Back To Me”, geschreven door Stevie Wonder en Morris Broadnax.


Deze invloed wordt verder duidelijk gemaakt door Parkers sopranische refrein van “kloppen op je deur”, een spillijn uit de eerder genoemde Soul-standaard.
Het verschil in dit nummer is de pure vreugde die werd gevoeld in Parkers vocale uitvoering.
( Bron: mail-flitsende50.nl )

Deel...
Next Post

Spacetrain - You're Not Mr. Right - week 40

Biografie van de mystery artiest.. De twee artiesten en multi-instrumentalisten Dave Macloed en Dean Montenegro alias SPACETRAIN werken graag keer op keer samen met nieuwe zangers en muzikanten voor hun liedjes. Gedreven door hun zoektocht naar het unieke, zal SPACETRAIN je meenemen naar de prachtige kosmos die muziek is. Aan […]
SPACETRAIN
Translate »