WK45: ED SHEERAN – OVERPASS GRAFFITI

auteur on 14 november 2021

Elke week kiest de Producerin een nieuwe tip, die in het eerste
uur van The Music Penthouse bekend gemaakt wordt.
Deze week is de tip: Ed Sheeran – Overpass Graffiti

The Music Penthouse tip van deze week komt van Ed Sheeran – Overpass Graffiti

Je kent hem wel, Ed Sheeran, de jongen die met zijn gitaar zo’n tien jaar geleden een megahit wist te scoren met “The A Team”. Doorheen de jaren nestelden zich talloze liedjes van de intussen getrouwde singer-songwriter in de hitlijsten. “Thinking Out Loud” en “Castle On the Hill” zijn er slechts twee die de popfans wellicht nog steeds kunnen meezingen. In 2017 bracht Sheeran ÷ uit en later dit jaar zou er met = een opvolger verschijnen. We kregen eerder al drie singles te horen.

‘Overpass Graffiti’ is de nieuwste radiosingle die van Eds nieuwe album ‘Equals’ is geplukt. Eerder kregen we ‘Bad Habits’, ‘Visiting Hours’ en ‘Shivers’ al te horen. “Ik zal altijd van je houden voor wat het waard is… We zullen nooit vervagen als graffiti op het viaduct… Ik weet dat de tijd de manier waarop je over ons denkt kan veranderen”, zingt Sheeran in het refrein van het synthpopnummer. “Maar ik herinner me hoe we waren… Je was de eerste volledige stop… Liefde die nooit weggaat… Baby, je zult nooit verloren gaan voor mij.”

Natuurlijk is er ook een videoclip bij het nummer gelanceerd. In de door Jason Koenig geregisseerde clip wordt Sheeran vermist wanneer zijn tourbus hem achterlaat bij een tankstation. Terwijl hij alleen door de woestijn loopt, pikt een busje vol vriendelijke mensen hem op en een wild avontuur volgt als de groep stopt bij een wilde kermis, gaat zwemmen en meer. Hij ontmoet een scala aan interessante personages terwijl hij onderweg is met verschillende mensen die hij tegenkomt.

ED SHEERAN – OVERPASS GRAFFITI

IS THE MUSIC PENTHOUSE TIP VAN DEZE WEEK.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Q5Radio

Simply the Best

uit het Hart van Zeeland

Q5Radio stream is online

320 kb's high Quality audio