WK36: DOJA CAT – WOMAN

auteur on 12 september 2021

Elke week kiest de Producerin een nieuwe tip, die in het eerste
uur van The Music Penthouse bekend gemaakt wordt.
Deze week is de tip: Doja Cat – Woman

Doja Cat is een uitstekende rapper die de wereld graag betovert met haar muziek en dat laat ze wederom zien met haar nieuwste single ‘Woman’ die de Producerin heeft bestempeld tot The Music Penthouse tip van deze week. 

Drie jaar na de release van haar enorm succesvolle album “Hot Pink”, neemt Doja Cat luisteraars mee op een reis naar “Planet Her”, een wereld die wordt gedomineerd door vrouwelijke empowerment, lust en luxe. Het langverwachte album werd op 25 juni uitgebracht en het 14-track tellende album pakt uit met aanstekelijke melodieën. 

Een handvol nummers van “Planet Her” ademen vooral persoonlijkheid en charisma uit, dezelfde energie die “Hot Pink” zo’n hit maakte. Als Doja bezig was met het ontwikkelen van haar eigen stijl in ‘Hot Pink’, vond ze haar geluid in ‘Planet Her’. Kanaliseert haar innerlijke mompelende rapper, of in “Woman”, waar Doja met succes een door Afrobeat beïnvloed instrumentaal aanpakt. Woman groeit in ons land uit tot een van de populaire tracks van het album. 

Bijna vanzelfsprekend is het nummer Woman uitgebracht op single omdat deze viraal gaat op TikTok, een platform waar de artiesten, zo lijkt het, niet meer omheen kunnen. 

Tekstueel vindt de Producerin de plaat minder, maar de niet veel gehoorde en toch wel aantrekkelijke afrobeat maakt heel veel goed. 

Doja Cat – Woman 

IS THE MUSIC PENTHOUSE TIP VAN DEZE WEEK. 

Tagged as

Q5Radio

Simply the Best

uit het Hart van Zeeland

Q5Radio stream is online

320 kb's high Quality audio