WK:35 ED SHEERAN – VISITING HOURS

auteur on 5 september 2021

Elke week kiest de Producerin een nieuwe tip, die in het eerste
uur van The Music Penthouse bekend gemaakt wordt.
Deze week is de tip: Ed Sheeran – Visiting Hours

Ed Sheeran heeft de tweede single van zijn aankomende album gedropt! En het nummer is direct door de Producerin als The Music Penthouse tip gebombardeerd, ‘Visiting Hours’. 

Ed Sheeran kondigde deze week formeel aan dat hij binnenkort zijn vierde studioalbum zal uitbrengen, in navolging van de symbolentrend van zijn eerdere werken zal de plaat de titel ‘ Equals’ krijgen en gestileerd worden als ‘=’. 

Na een periode van vier jaar zonder solomuziek uit te brengen is Ed terug met een nieuwe single. Na het succes van ‘Bad Habits’ komt hij met een live uitvoering van ‘Visiting Hours’. Ed Sheeran beschrijft de aankomende plaat als een verkenning van “liefde, verlies, nieuw leven, verdriet en alles daartussenin”. 

De nieuwste single van de 30-jarige hitmaker ‘Visiting Hours’ is een ode aan een overleden liefde; gedurende het hele nummer theoretiseert Ed wat hij zou doen als hij contact zou kunnen opnemen met de persoon aan wie hij het nummer heeft opgedragen. Hij maakt zelfs een korte melding over zijn dochter met de regel: “I wish that Heaven had visiting hours. So I could just show up and bring the news. That she’s getting older and I wish that you’d met her.”

Sheeran zong het nummer voor het eerst in maart met een betraand live-optreden in Australië tijdens de staatsbegrafenis voor zijn vriend Michael Gudinski – een invloedrijke en zeer gerespecteerde muziekpromotor in Melbourne.

Ed Sheeran – Visiting Hours 

IS THE MUSIC PENTHOUSE TIP VAN DEZE WEEK. 


Q5Radio

Simply the Best

uit het Hart van Zeeland

Q5Radio stream is online

320 kb's high Quality audio