WK33: TIËSTO & KAROL G. – DON’T BE SHY

auteur on 22 augustus 2021

Elke week kiest de Producerin een nieuwe tip, die in het eerste 
uur van The Music Penthouse bekend gemaakt wordt.  
Deze week is de tip: Tiësto & Karol G. – Don’t be shy

Tiësto and Karol G Team Up for Easygoing Summer Anthem, "Don't Be Shy" -  EDM.com - The Latest Electronic Dance Music News, Reviews & Artists

TIËSTO EN KAROL G. WERKEN SAMEN VOOR DE ZOMERHIT, “DON’T BE SHY”.

De tip van deze week komt van onze eigen Tiësto en de Colombiaanse zangeres Carolina Giraldo Navarro oftewel Karol G. De samenwerking was een match made it heaven, waarbij de artiesten elkaar op het juiste moment troffen, of zit er meer achter?

De nieuwe single, “Don’t Be Shy”, slaagt erin om een ​​goede middenweg te vinden tussen de kenmerkende smaken van de makers. Met bouncy basbeats, wellustige zang en een op-en-top dansdrop. Deze plaat gaat rechtstreeks naar de bovenste regionen van de setlijst voor Tiësto’s volgepakte herfsttourschema.

Verrassend genoeg is “Don’t Be Shy” de eerste keer dat Tiësto ooit met een Latin-artiest heeft gewerkt. Het is ook de eerste keer dat Karol G. in het Engels zingt. De muzikante, die in 2018 de Latin Grammy Award voor beste nieuwe artiest won, brak door in de muziekindustrie toen ze 14 jaar oud was in de Colombiaanse versie van The X Factor. “Ik heb nu het gevoel dat het de perfecte tijd is om te experimenteren, uit te breiden en een ander publiek te veroveren”, zei de zangeres.

In een interview onthulde Karol G. dat dit droomteam allesbehalve toevallig was. In feite leek het meer op het lot. “Ik zei tegen mijn team: “Hé, ik wil echt een keer iets met Tiësto doen”, aldus de zangeres. En daarop sms’t mijn team me terug met: “Hé, hij dacht ook op een of andere manier aan jou en hij heeft je al een nummer gestuurd.”

“Ik hield altijd van haar stem en ik wilde sowieso met verschillende artiesten werken, dus hebben we haar het nummer gestuurd om te zien wat ze ervan vond”, voegde Tiësto eraan toe. “Ze nam de zang op en het klonk ongelooflijk. De zang maakte het verschil.”

“Don’t Be Shy”, wordt vergezeld van een originele muziekvideo van de veelgevraagde regisseur Christian Breslauer, wiens oeuvre bestaat uit “The Business” van Tiësto, “INDUSTRY BABY” van Lil Nas X en Jack Harlow en “Streets” van Doja Cat. De video, opgenomen in Miami met zowel Karol G. als Tiësto, bevat ook een optreden van komiek en techhouse-producer Blake Webber.

TIËSTO & KAROL G – DON’T BE SHY

IS THE MUSIC PENTHOUSE TIP VAN DEZE WEEK.


Q5Radio

Simply the Best

uit het Hart van Zeeland

Q5Radio stream is online

320 kb's high Quality audio