WK32: Silk Sonic – Skate

auteur on 15 augustus 2021

Elke week kiest de Producerin een nieuwe tip, die in het eerste
uur van The Music Penthouse bekend gemaakt wordt.
Deze week is de tip: Silk Sonic – Skate

Zangers Bruno Mars en Anderson .Paak zijn wederom de samenwerking aangegaan onder de naam Silk Sonic. Deze week is dat de tip van The Music Penthouse. 

De twee sterren maakten in maart al indruk met Leave The Door Open, de eerste single die ze onder de naam Silk Sonic uitbrachten. Bruno Mars en Anderson .Paak lieten eerder dit jaar al weten samen een heel album opgenomen te hebben met de titel An Evening With Silk Sonic, waarvan een releasedatum nog altijd niet bekend is. Met het funky Skate geeft het duo weer een teken van leven, ze beschrijven het nummer treffend als een “Summertime Jam”.  

De samenwerking tussen de twee muzikanten ontstaat in 2017, wanneer Bruno Mars Anderson .Paak uitnodigt om op te treden in het voorprogramma van zijn 24K Magic World Tour. Daarnaast leverden ze samen een bijdrage aan het album It’s About Time van Chic en hielp Mars tijdens de opnames van .Paaks album Ventura.  

Mars en .Paak stonden dit jaar ook al meerdere keren op het podium als Silk Sonic. Dat deden ze steevast bij prijsuitreikingen: het duo gaf optredens bij de Grammys, de iHeartRadio Music Awards en de BET Awards. 

De videoclip van het nummer is mede door Bruno Mars geregisseerd. 

Silk Sonic – Skate 

IS THE MUSIC PENTHOUSE TIP VAN DEZE WEEK. 


Q5Radio

Simply the Best

uit het Hart van Zeeland

Q5Radio stream is online

320 kb's high Quality audio