WK 50: SHAWN MENDES – IT’LL BE OKAY

auteur on 19 december 2021

Elke week kiest de Producerin een nieuwe tip, die in het eerste
uur van The Music Penthouse bekend gemaakt wordt.
Deze week is de tip: Shawn Mendes – It’ll be okay

Shawn Mendes legt zijn ziel bloot in zijn nieuw nummer “It’ll Be Okay”. Hij haalde de inspiratie voor het nummer uit de breuk tussen hem en Camila Cabello. In de wereldwijde hit “Senorita” bezongen ze hun liefde, maar de zanger laat ook van zich horen nu hun relatie na twee jaar is gestrand. Het is de eerste solosingle van de zanger sinds de release van zijn album Wonder dat een jaar geleden uitkwam. In augustus dropte de zanger nog de lp-single voor het door Tainy geassisteerde “Summer of Love”.

In ”It’ll Be Okay” komt bijna uitsluitend piano aan bod. Dat bevestigt nogmaals dat het om een erg gevoelig nummer gaat. Shawn Mendes zingt over hoe hij zich voelt na de liefdesbreuk. “We hoeven niet te blijven, ik zal hoe dan ook van je houden. Het komt wel goed”, zingt de Canadese popster. Het nummer is heerlijk oprecht: Shawn Mendes weet ons te raken.

Shawn Mendes trekt in maart 2022 naar Europa voor Wonder: the World Tour. Hij komt op woensdag 13 april naar Rotterdam Ahoy en op zondag 17 april en maandag 18 april staat Mendes in Ziggo Dome in Amsterdam. Daar zullen we vermoedelijk deze “It’ll Be Okay” ook live kunnen horen.

SHAWN MENDES – IT’LL BE OKAY

IS THE MUSIC PENTHOUSE TIP VAN DEZE WEEK.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Q5Radio

Simply the Best

uit het Hart van Zeeland

Q5Radio stream is online

320 kb's high Quality audio