WK 49: SERA – TAKE A CHANCE

auteur on 12 december 2021

Elke week kiest de Producerin een nieuwe tip, die in het eerste 
uur van The Music Penthouse bekend gemaakt wordt.  
Deze week is de tip: Sera – Take a chance

Na het succes van haar debuutsingle, mede omdat onze Producerin deze tot tip van The Music Penthouse bombardeerde, ‘Only Us’ die deze zomer uitkwam en waarvan de teller inmiddels al op vijf miljoen streams staat, is SERA toegekomen aan haar tweede release. Dat is het nummer ‘Take A Chance’, dat ook nu weer de tip van The Music Penthouse is geworden.  SERA werkt voor het nummer samen met de Nederlandse producer Bas van Daalen die in het verleden werkte met onder andere artiesten als David Guetta, J Balvin en Major Lazer.

Al met al dus een vliegende start voor de zevenentwintigjarige Sliedrechtse zangeres. het nummer Take a chance wordt gezien als een Dua Lipa achtig chatchy nummer, Voor de clip van ‘Take A Chance’ deed SERA een beroep op haar TikTok volgers. Die konden een eigen choreografie maken aan de hand van haar officiële TikTok sound en zo meedingen naar een gastrol in de videoclip. De winnende kandidaten mochten zich op de set melden om samen met SERA en een danscrew de choreografie op te nemen. Daarnaast zijn er op TikTok tot op heden meer dan zevenduizend creaties gemaakt van de door SERA geplaatste sound.

De Producerin van The Music Penthouse was snel overtuigd van de heerlijkheid van dit nummer en koos het tot de tip van deze week.

SERA – TAKE A CHANCE

IS THE MUSIC PENTHOUSE TIP VAN DEZE WEEK.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Q5Radio

Simply the Best

uit het Hart van Zeeland

Q5Radio stream is online

320 kb's high Quality audio