WK 41: OFENBACH & ELLA HENDERSON – HURRICANE

auteur on 18 oktober 2021

Elke week kiest de Producerin een nieuwe tip, die in het eerste 
uur van The Music Penthouse bekend gemaakt wordt.  
Deze week is de tip: Ofenbach & Ella Henderson – Hurricane

De tip van deze week komt letterlijk naar ons toe rollen! “Hurricane” van  Ofenbach en zangeres Ella Henderson kwam een paar dagen geleden uit en staat op het punt Spotify te veroveren. Het dansnummer heeft al meer dan 2 miljoen streams. Nadat we het nummer voor het eerst hoorde bleeft het pakkend deuntje maar ronddwalen in ons hoofd.

Dankzij hun unieke sounddesign heeft het Franse duo de afgelopen jaren alleen al op Spotify een community van 12,5 miljoen maandelijkse luisteraars opgebouwd. Met hun vorige single hebben ze de muziekwereld wakker geschudt met onder meer hun dansbare versie van het kinderliedje “Head Shoulders Knees & Toes”. De track heeft inmiddels 285 miljoen streams op Spotify gegenereerd. Er volgden nog tal van andere hits.

Zangeres Ella Henderson is in haar carrière meerdere malen bekroond met platina. Voor haar debuutalbum “Chapter One” en voor 1 miljard streams, op slechts 25-jarige leeftijd werd ze twee keer genomineerd voor de BRIT Award. Haar samenwerking met Jax Jones op “This Is Real” werd een van de meest gedraaide nummers van 2020. “We Got Love”, dat ze samen met Sigala uitbracht, zal binnenkort de grens van 100 miljoen streams doorbreken . Nu heeft de jonge zanger met  Ofenbach het nummer “Hurricane” uitgebracht .

Het nummer heeft alles wat een moderne hit nodig heeft. Het is perfect voor de radio. Maar het werkt ook geweldig op de dansvloer. De focus ligt op de oersterke top-line, gezongen door Ella Henderson. “We bewonderen Ella’s stem en zijn heel blij dat we eindelijk met haar kunnen samenwerken, nadat we al zo lang fan van haar muziek zijn. Haar stem is perfect voor ‘Hurricane’ en we kunnen niet wachten om dit nummer samen over de hele wereld te zien. optreden”, zeiden de jongens uit  Ofenbach over hun nieuwste release. Op dit punt willen we niet meer te veel over het nummer praten. Klik gewoon op de speler hieronder en geniet van de muzikale reis die  Ofenbach en Ella Henderson je mee zullen nemen.

Ofenbach & Ella Henderson – Hurricane

IS THE MUSIC PENTHOUSE TIP VAN DEZE WEEK.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Q5Radio

Simply the Best

uit het Hart van Zeeland

Q5Radio stream is online

320 kb's high Quality audio