WK 38: ANNE-MARIE & LITTLE MIX – KISS MY (UH OH)

auteur on 26 september 2021

Elke week kiest de Producerin een nieuwe tip, die in het eerste
uur van The Music Penthouse bekend gemaakt wordt.
Deze week is de tip: Anne-Marie & Little Mix – Kiss My (Uh Oh) 

Anne-Marie en Little Mix’s Kiss My (Uh Oh) is de tip van The Music Penthouse voor deze week.  ‘Kiss My (Uh Oh)’ gaat over het bevrijdende gevoel van het weglopen uit een toxic relatie. Daarnaast bevat het nummer een sample van Lumidee’s R&B klassieker ‘Never Leave You (Uh Oh)’.

De Britse popsensatie Anne-Marie is sinds haar debuutalbum ‘Speak Your Mind’ (2018) niet meer weg te denken uit de popmuziek. Ze heeft al behoorlijk wat hits op haar naam staan waaronder ‘Rockabye’ met Clean Bandit en ‘FRIENDS’ met Marshmello. In 2018 werd Anne-Marie zelfs uitgeroepen tot de bestverkopende upcoming artiest van de UK. Haar hit ‘Birthday’ was het begin van een nieuwe era, waarna in januari 2021 ‘Don’t Play’ verscheen. Anne-Marie’s missie is om met muziek de kracht van zelfliefde te verspreiden.

Kiss Me (Uh Oh)’ is een pop-knaller van de bovenste plank die aanstekelijk is met een pakkend refrein. Little Mix en Anne-Marie hebben allebei iets heel bijzonders geproduceerd met hun nieuwste single, en de memorabele video die bij het nummer hoort zal alleen maar dienen om het nummer nog verder te stuwen naar een heerlijke hit.

 

Anne-Marie & Little Mix – Kiss My (Uh Oh) 

IS THE MUSIC PENTHOUSE TIP VOOR DEZE WEEK


Q5Radio

Simply the Best

uit het Hart van Zeeland

Q5Radio stream is online

320 kb's high Quality audio