WK 02: SAM FELDT X RITA ORA – FOLLOW ME

auteur on 9 januari 2022

Elke week kiest de Producerin een nieuwe tip, die in het eerste 
uur van The Music Penthouse bekend gemaakt wordt.  
Deze week is de tip: Sam Feldt x Rita Ora – Follow Me

Sam Feldt sluit het afgelopen jaar af met een nieuw nummer. Niet zomaar een nummer maar een met de superster Rita Ora. Hij koos voor de gelegenheid nu al voor een zomers geluid met het nummer genaamd ‘Follow Me’.  

Zoals hij meestal doet, heeft Feldt een publieksvriendelijk nummer in elkaar gezet, die uitgebracht wordt via Kygo’s Palm Tree Records. Het nummer “Follow Me” vat de sound van de Nederlandse producer perfect samen, met de upbeat feel waar hij bekend om staat. 

Ora’s onmiskenbare stem is de motor van het arrangement, dat zich mengt met warme piano akkoorden en vocal chops om een sprankelend effect te krijgen. Naast de productie van Feldt wordt Ella Henderson – een medewerkster van Kygo en Jax Jones, onder vele anderen – toegeschreven als co-writer. 

“Ik had zoveel plezier bij het maken van ‘Follow Me’ met Rita, niet alleen de track maar ook de video, die we in de woestijn van Cali hebben gefilmd”, vertelt Feldt. “Haar stem is gewoon ongelooflijk, het geeft echte body en diepte aan de single, ik hoop dat zowel mijn fans als de hare er net zoveel van zullen houden als wij allebei.” 

De Producerin van The Music Penthouse heeft Sam Feldt in ieder geval te pakken, zij bombardeerde het nummer als eerste tip van The Music Penthouse in 2022.

SAM FELDT X RITA ORA – FOLLOW ME 

IS THE MUSIC PENTHOUSE TIP VAN DEZE WEEK. 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Q5Radio

Simply the Best

uit het Hart van Zeeland

Q5Radio stream is online

320 kb's high Quality audio