Wesley Bronkhorst – De Dag Die Je Nooit Vergeet – Week 33

auteur on 8 augustus 2020

Wesly Bronkhorst neemt je met zijn nieuwe single en clip even mee naar de dag die je nooit meer vergeet.

Je denkt vaak terug aan dat mooie moment van toen, of je droomt weg bij de gedachte aan die mooie dag die voor jou nog gaat komen.

De dag dat je de liefde van je leven het ja-woord hebt gegeven of nog gaat geven.

Je trouwdag is een hele bijzondere dag, een dag die je nooit vergeet…. Ook een dag die je nooit meer mag vergeten mannen!!!!!!

“Ik mag heel veel optreden op mooie bruiloften en geniet iedere keer weer van de speciale sfeer die erop zo’n dag heerst.

Mooi geklede mensen, blije gezichten, licht gespannen ouders kortom alle situaties waarin we een onvergetelijke bruiloft herkennen.

Het is voor mij dan ook iedere keer weer een feest om op dit soort gelegenheden te mogen zingen, maar dat heb ik gelukkig met al mijn optredens.”

( Bron: weslybronkhorst.nl )

Biografie:

Wesly Bronkhorst (23-10-1982) was tien, toen hij droomde om ooit een optreden te geven in het Amsterdamse Concertgebouw.

Tijdens zijn 15-jarig artiestenjubileum in 2017 werd dit werkelijkheid en gaf hij een uniek concert in een tot de laatste plek uitverkochte grote zaal.

Hij trad hiermee in de voetsporen van zijn grote voorbeeld Andre Hazes die dit in 1982 ook deed.

In 2019 ging hij een stap verder en gaf de voor een ‘Edison pop 2019’ genomineerde zanger in een uitverkochte Afas Live de show van het jaar.

In een tot de laatste plek gevulde concertzaal heeft hij zijn publiek op een grootse manier verwend. De ruim 4000 fans werden door de hitzanger getrakteerd op een show die in dit genre ongekend is.

Samen met zijn gasten Berget Lewis, Belle Perez en Ruth Jacott heeft hij iedereen meegenomen op een muzikale reis langs al zijn hits en heeft hij gegeven waarvoor zij gekomen waren.

Een avond om nooit te vergeten!

Wesly Bronkhorst is een artiest die zowel jong als oud aanspreekt. Zijn muziek wordt meegezongen door alle lage van de Nederlandse bevolking, van Timmerman tot advocaat.

‘Die mengeling zie je vaak terug in de zalen waar hij optreed. Zijn doelgroep is heel breed, voor een artiest is dat fijn. Dat houdt hem scherp, iedereen wil hij hetzelfde bieden.

Als artiest is het belangrijk, dat je jezelf onderscheidt en dat probeer hij te doen met zijn muziek’.

( Bron: weslybronkhorst.nl )


Q5Radio

Simply the Best

uit het Hart van Zeeland

Q5Radio stream is online

320 kb's high Quality audio