Vyola – Dirty Love – week 3

auteur on 15 januari 2022

De mystery artiest van Q5Radio week 3. De hele week te beluisteren in onze non stop programmering.

Deze week een dame uit Italië die spontaan een nieuwe release stuurt naar Q5radio. En als het dan nog eens een nummer betreft wat geweldig klinkt, wat mooi gezongen word en wat met hart en ziel is uitgebracht dan ben je zeker de mystery titel waard op ons station. Introductie uiteraard in het Blije uur met Pascal zelf.

Biografie en informatie

Na de debuutsingle “Baciami Baciami“, uitgebracht in mei 2021, biedt de Siciliaanse singer-songwriter VYOLA haar nieuwe nummer, met een internationaal tintje, “Dirty Love” aan.
Dirty Love is een Engelstalige ballad, met een intiem en suggestief tintje. Het is een passage gericht op een breed publiek, aangezien het hoofddoel van de tekst juist het universele sentiment bij uitstek is: liefde. In dit specifieke geval hebben we het over een liefde die niet langer beantwoord wordt en de hoop op een terugkeer van de vlam van de kant van de geliefde.


In de videoclip kun je de onmetelijkheid en de buitengewone schoonheid waarnemen van een zee-oase overspoeld door zeemeeuwen en de etherische en herfst geklede “Etna”, plaatsen die de persoon vertegenwoordigen waarvan werd gedacht dat hij “thuis” was tot op dit moment waarin we worden gevonden als een stip in het midden van nergens, met een lucht die van helder en blauw somber en bewolkt wordt, en de afstanden onderstreept die onvermijdelijk onoverbrugbaar worden. De intimiteit van het kaarslicht is fundamenteel. Wanneer de hoop om je geliefde terug te krijgen is uitgeput, met een ademhaling, verdwijnt het.

Vyola – Ditry love – Mystery artiest – week 3

VYOLA houdt ervan om zichzelf te testen en op zichzelf te experimenteren met verschillende genres, daarom is ze overgestapt van de elektronische dans van “Baciami Baciami” naar de zachte pop van “Dirty Love”. Omdat, zoals ze zelf uitlegt, “emoties niet conventioneel of gehomologeerd zijn, daarom heeft elke sensatie een andere jurk nodig die er perfect bij past”. Bovendien heeft de ervaring die hij had als achtergrondzangeres voor zangeres Jenny B., winnaar van het Sanremo-festival in 2000 voor de sectie New Proposals, zijn vastberadenheid gesmeed om het pad van zijn dromen te volgen, dat van de muzikale wereld, als de plaats waar hij zich van jongs af aan het meest op zijn gemak voelt, is juist het toneel.


https://www.facebook.com/Vyolasinger

https://www.instagram.com/vyolasinger/

De videoclip.


Q5Radio

Simply the Best

uit het Hart van Zeeland

Q5Radio stream is online

320 kb's high Quality audio