Vorwerk – Falling for You – week 20

Q5Radio

Maarten Vorwerk

Maarten Vorwerk is een productieve Nederlandse producent van elektronische dansmuziek met een zeer uitgebreide discografie. Hij is momenteel gevestigd in Nederland en produceert muziek onder verschillende aliassen.
Eerder erkenning verdienen met hardstyle producties onder zijn Vorwerk en Jeckyll & Hyde pseudoniemen.
In 2007 scoorde Vorwerk zijn eerste “# 1” top 40-hit in Nederland en Polen met “Freefall” onder zijn Jeckyll & Hyde-naam.
Vorwerk ging later over op de meer commerciële kant van de dansmuziek, bekend als EDM, als een ghost producer voor andere clubland sterren.
Kort daarna behaalde Vorwerk zijn tweede “# 1” top 40 hit in Nederland met het nummer “Epic”, een productie met Quintino.


Vorwerk is goed bekend bij de wereldwijde elite van de hedendaagse top-dj’s en producers en hij is de drijvende kracht achter verschillende enorme clublandhits voor grote dj’s.Als
remixer was Maarten betrokken bij veel officiële remixen voor artiesten als: Will.I.Am , Jennifer Lopez, Lady Gaga, Pitbull, Major Lazor, Deadmau5, Missy Elliot en Shakira onder anderen.
Een gestage stroom van Beatport- en iTunes-releases “Top 10” en “# 1” -charting laat merk-dj’s een pad naar de studiodeur van Vorwerk slaan.
In 2017 en 2019 bracht hij een bestseller uit ‘Vorwerk- Tip Of The Week’ Part 1 & 2 vol met praktische tips over mixen, produceren en de muziekindustrie zelf.
Naast de dagelijkse productie besteedt Vorwerk momenteel meer tijd aan het opleiden van de nieuwe generatie muziekproducenten.

Deel...
Next Post

Katy Perry - Electric - week 21

Katy Perry reist terug in de tijd in ‘Electric’. De popsuperster schittert in een nieuwe muziekvideo voor haar nummer “Electric”, dat te zien zal zijn op Pokémon 25: The Album, ter ere van het historische jubileum van de geliefde videogame, tv en filmfranchise. Op de grappige beelden ziet Perry, 36, […]
Translate »