Vorwerk – Falling for You – week 20

auteur on 15 mei 2021

Maarten Vorwerk

Maarten Vorwerk is een productieve Nederlandse producent van elektronische dansmuziek met een zeer uitgebreide discografie. Hij is momenteel gevestigd in Nederland en produceert muziek onder verschillende aliassen.
Eerder erkenning verdienen met hardstyle producties onder zijn Vorwerk en Jeckyll & Hyde pseudoniemen.
In 2007 scoorde Vorwerk zijn eerste “# 1” top 40-hit in Nederland en Polen met “Freefall” onder zijn Jeckyll & Hyde-naam.
Vorwerk ging later over op de meer commerciële kant van de dansmuziek, bekend als EDM, als een ghost producer voor andere clubland sterren.
Kort daarna behaalde Vorwerk zijn tweede “# 1” top 40 hit in Nederland met het nummer “Epic”, een productie met Quintino.


Vorwerk is goed bekend bij de wereldwijde elite van de hedendaagse top-dj’s en producers en hij is de drijvende kracht achter verschillende enorme clublandhits voor grote dj’s.Als
remixer was Maarten betrokken bij veel officiële remixen voor artiesten als: Will.I.Am , Jennifer Lopez, Lady Gaga, Pitbull, Major Lazor, Deadmau5, Missy Elliot en Shakira onder anderen.
Een gestage stroom van Beatport- en iTunes-releases “Top 10” en “# 1” -charting laat merk-dj’s een pad naar de studiodeur van Vorwerk slaan.
In 2017 en 2019 bracht hij een bestseller uit ‘Vorwerk- Tip Of The Week’ Part 1 & 2 vol met praktische tips over mixen, produceren en de muziekindustrie zelf.
Naast de dagelijkse productie besteedt Vorwerk momenteel meer tijd aan het opleiden van de nieuwe generatie muziekproducenten.

Tagged as

Q5Radio

Simply the Best

uit het Hart van Zeeland

Q5Radio stream is online

320 kb's high Quality audio