Under the Moonlight – Glad Condor – week 15

Q5Radio

Biografie

Roemenië

Mijn naam is Glad Condor en ik ben een singer / songwriter uit Roemenië. Sinds ik de gitaar oppakte en mijn eerste akkoorden speelde, wist ik dat muziek het pad was waar ik echt een vervuld persoon van zou worden. Mijn muziek komt uit mijn hart en uit mijn dagelijkse ervaringen. Het is iets dat ik graag doe en als mensen er verbinding mee maken alsof het hun eigen verhaal is, geeft dat me een uniek gevoel van vreugde.

Glad Condor

https://www.facebook.com/GladCondorMusic/?modal=admin_todo_tour

https://www.instagram.com/glad.condor/

Deel...
Next Post

Gio Swikker - Laat Mij Maar Lekker Dromen week 16

Gio Swikker dendert door met ‘Laat Mij Maar Lekker Dromen’ Het SBS6 programma ‘Ik geloof in mij’ heeft voor Gio Swikker veel deuren geopend.Naast de aandacht van de landelijke media hebben ook bekende artiesten, waaronderFrans Bauer en Roy Donders, hem persoonlijk een bericht gestuurd. Zijn in oktober 2020 gelanceerde single […]
Translate »