Tony Terry – Born Ta Luv Ya – week 47

auteur on 14 november 2020

Biografie TONY TERRY

Mystery artiest week 47 bij Q5Radio

Veteraan songwriter en performer Tony Terry is terug en beter dan ooit met zijn nieuwste r & b-creatie, “Born Ta Luv Ya.”

Als er één ding is waarover we het eens kunnen worden, is het wel dat R&B een genre is dat nooit zal sterven omdat het gebaseerd is op twee van de meest humanistische ervaringen; liefde en liefdesverdriet. Vandaag presenteert de legendarische R & B-zanger Tony Terry met trots een van die ervaringen met zijn soulvolle, prachtige nieuwe single “Born Ta Luv Ya.” De manier waarop de zang van Tony Terry bij de muziek past, is als een warme omhelzing van een geliefde – iets dat we allemaal kunnen gebruiken in 2020.

Tony Terry is geen onbekende in muziek. Hij kreeg zijn start als achtergrondzanger voor de popgroep Sweet Sensation en voor de hiphopgroep The Boogie Boys. Toen hij eenmaal zijn positie had gevonden, tekende hij bij Epic / CBS Records en bracht een groot deel van de jaren ’80 en begin ’90 door met het verscheuren van de hitlijsten met hitsingles als ‘She’s Fly’, ‘Lovey Dovey’ en ‘With You’. Tijdens zijn carrière heeft Tony Terry zes albums uitgebracht, waaronder ‘I Tony 6’ uit 2015. Nu, na een paar jaar, is hij er weer mee bezig met de dynamische nieuwe single “Born Ta Luv Ya.”

Naast zijn muziekcarrière heeft Tony Terry ook naam gemaakt in de acteerwereld, omdat hij te zien was in de door Michael Jackson geproduceerde ‘Sisterella’, toerde als de Tin Man in ‘The Wiz’ nationale tour, met in ‘ Black Nativity ‘in New Brunswick, het Crossroads Theatre in New Jersey en meer.

https://www.facebook.com/therealtonyterry


Q5Radio

Simply the Best

uit het Hart van Zeeland

Q5Radio stream is online

320 kb's high Quality audio