ToneStone & NEYXT feat. Christopher Connelly – Rise Above – Week 32

Q5Radio
ToneStone & NEYXT feat. Christopher Connelly – Rise Above – Week 32

Biografie
Al meer dan 40 jaar staan de twee Zwitserse componisten / producers Andreas Steiner en Michel Luginbuehl aka “ToneStone & NEYXT” in het brede spectrum van de moderne muziek in verschillende genres.

Begin 2020 besloten ze om hun vaardigheden, middelen en samenwerking te combineren om muziek te produceren die boven alles staat.

Hun debuutsingle “RISE ABOVE” bevat de Canadese zanger Christopher Connelly en de resulterende creatie is een aanstekelijk popnummer dat ooit gehoord heeft en het publiek betovert dat ernaar verlangt het nummer bij herhaling te spelen. Deze track bevat veel coherente melodieën, arpeggio’s en geluiden die samenkomen en dankzij de onderscheidende elementen een luisterplezier bieden als geen ander.
Een fris en brutaal geluid dat je uitnodigt om al je ellende weg te dansen en je blij te voelen terwijl je de zomer een levendige en vrolijke sfeer geeft.

Facebook pagina

Deel...
Next Post

Kylie Minogue - Say Something - Week 31

“Say Something” is een nummer van de Australische zangeres Kylie Minogue van haar vijftiende studioalbum, Disco (2020). Het werd op 23 juli 2020 door BMG Rights Management uitgebracht als de eerste single van het album. Minogue schreef het nummer met Ash Howes en zijn producers Jonathan Green en Richard Stannard. […]
Translate »