Tones And I – Cloudy Day – week 25

Q5Radio

Na haar grote doorbraak hit ‘Dance Monkey’ en ‘Never Seen The Rain’ is Tones and I terug met de opvolger. ‘Cloudy day’ is de nieuwe single van Toni Watson, zoals de Australische zangeres in het echt heet.

Verder kondigt de zangeres haar debuutalbum ‘Welcome to the Madhouse’ aan: “Dit album gaat voor mij erg op en neer en weerspiegelt de eeuwig veranderende emoties in mij”, zegt Tones en I in een statement.

“Er staan nummers op het album die zijn geschreven voor ‘Dance Monkey’, over het niet weten of straatoptreden wel iets voor mij was. Er zijn liedjes over het overlijden van mijn goede vriend en het niet willen omgaan met die emoties.

De ups en downs van het leven in lockdown en de mentale uitdagingen/strijd. Sommige nummers maken me aan het lachen en sommige maken me aan het huilen, maar er is geen lopend thema of sfeer op het album – de nummers zijn uniek voor hoe ik me voelde op de dag dat ik ze schreef.”

( Bron: redactie-flitsende50.nl )

Deel...
Next Post

Thierry von der Warth & Chris Willis - Dance Dance - week 25

Terwijl Thierry von der Warth in Tenerife zijn vorige videoclip “Same Star” aan het opnemen was, zag hij dames pool-aerobics doen … toen kwam hij op het idee om een ​​leuke zomerdansplaat te maken waarop hij mensen kon zien dansen en werken uit. Na een paar weken in de studio was […]
Translate »