Tobi Ibitoye x Eneli – Jaleen – week 26

Q5Radio

Biografie
Tobi Ibitoye is een in Nigeria geboren singer-songwriter uit Roemenië, die pop-, elektronische en indie-rockmuziek uitvoert. Tobi is geboren in Abuja en is op 15-jarige leeftijd samen met zijn gezin naar Boekarest verhuisd.

Hier voltooide hij de Cambridge School of Bucharest, gevolgd door een graad in biologie. Zijn passie voor muziek viel echter altijd op. Hij maakte op jonge leeftijd kennis met religieuze muziek en begon viool te studeren samen met zijn moeder, die ook een professionele violiste is.

Large Ibitoye x Eneli

Tobi’s eerste grote muzikale succes was in 2015, bij de nationale tv-show – The Voice Romania. Hij eindigde als tweede, werd vervolgens ondertekend door Uninvited Artists en bracht zijn eerste single “Miss You” uit. In 2018 werd Tobi’s volgende single “Loving me” een enorm succes op iHeart Radio in de VS, en kwam binnen in verschillende toppen op Roemeense radiostations, zoals Dance FM.

In 2016 vermeldde Forbes Romania Tobi als een van de meest invloedrijke jongeren in het land onder de 30 jaar. Na “Loving me” heeft Tobi een aantal goed ontvangen nummers uitgebracht, zoals “Faith”, “Himalayas” en “Sun”, evenals zijn meest recente single “Rain Down Fire”.

Deel...
Next Post

Becky Hill & David Guetta - Remember

Becky Hill, David Guetta tag team met nieuwe single ‘Remember’ De Britse artiest Becky Hill heeft opnieuw haar dans vocale bekwaamheid gedemonstreerd, dit keer samen met Mr. David Guetta op “Remember”, een pre-albumsingle die zal worden opgenomen op de aanstaande maar nog steeds naamloze LP van de zangeres. In een […]
Translate »