wk31: SERA – Only Us

auteur on 6 augustus 2021

Elke week kiest de Producerin een nieuwe tip, die in het eerste
uur van The Music Penthouse bekend gemaakt wordt.
Deze week is de tip: SERA – ONLY US

Voor iemand die pas in 2020 de knoop doorhakte om vol voor de muziek te gaan, heeft SERA (de Bruin) een vliegende start te pakken. Dankzij de video’s die ze vanuit haar auto op Instagram en TikTok plaatste, bouwde ze al snel een enorm publiek op. Ze wist zich ook in de kijker te spelen bij een aantal opmerkelijke fans. 

Zo heeft de spontane singer-songwriter inmiddels gezongen met Justin Bieber, mocht ze optreden op de verjaardag van Cristiano Ronaldo en werkt ze nu samen met Bas van Daalen, producer en songwriter voor o.a. J Balvin en David Guetta. ‘Only Us’, haar eerste single, is op 16 juli uitgekomen en is de eerste stap in het grote onbekende voor de Nederlandse zangeres. 

Toch is de Sliedrechtse nog steeds even ontwapenend en opgewekt als toen ze als klein meisje in de woonkamer stond te zingen op haar karaoke-apparaat. Altijd vol overgave en met liefde voor wat ze doet: “Of ik nou zing voor één persoon of voor een miljoen mensen, het maakt me niet uit: ik heb gewoon gevonden waar mijn hart ligt.” 

Tagged as

Q5Radio

Simply the Best

uit het Hart van Zeeland

Q5Radio stream is online

320 kb's high Quality audio