Sven Versteeg – Stapel – Week 35

auteur on 22 augustus 2020

Sven Versteeg geeft je met STAPEL een Zomers gevoel
Wat voor Sven een top jaar zou worden met een goed gevulde agenda, optredens door het hele land op verschillende grote podia gooide Corona ook bij hem roet in het eten.
Maar Sven heeft met zijn team niet stil gezeten, en gebruikte deze tijd om nieuwe liedjes op te nemen.
Na dat hij onlangs nog ‘Deel met mij’, een volwassen ballad, uit bracht, komt hij nu met een vrolijke zomerse plaat: ‘Stapel’.
Jan Rooymans en Olav Hesselmans hebben dit liedje voor mij geschreven, en toen zij mij dit liedje voor het eerst lieten horen was ik meteen overtuigd dat dit geweldig bij mij past en perfect aansluit op mijn vorige singles zoals Liever de liefste en Jij wordt de mijne.
De song bevat alle ‘Sven Versteeg kenmerken’ vrolijk, zomers, uptempo en een echte frisse sound van nu. We konden niet wachten om dit liedje juist nu uit te brengen’

De studio van Jan Rooymans in Scheveningen bleek een geweldige omgeving te zijn om dit lied te produceren. ‘Jan heeft vervolgens de song geproduceerd & gemixed en zelfs de koortjes zijn door Jan ingezongen. Ik ben heel trots op de samenwerking met deze muzikale alleskunner’.

De nieuwe single ‘Stapel’ is alweer de 5e plaat die wordt uitgebracht onder het label van Cornelis Music.
“Via het team van Cornelis Music zijn we in contact gebracht met Niels Horstman die de videoclip heeft gemaakt.
Hij heeft een super toffe clip gemaakt waarin hij met veel kleuren en animatie, ook de lyrics er in heeft verwerkt, dit versterkt het liedje enorm en komt het allemaal nog beter uit de verf’
Vanaf 14 augustus 2020 is Sven zijn nieuwe liedje ‘Stapel’ te streamen en te downloaden op alle bekende portals.
( Bron: Score Promotions )

Biografie:
Nadat Sven vanuit het niets de finale bereikte van “Jantjes Verjaardag” talentenjacht, kwamen er zoveel veel positieve reacties dat hij besloot om zich 100% op zijn carrière te richten.
Na deze fantastische start kwamen direct veel aanvragen, wat resulteerde in veel optredens in het land. Ook bracht Sven eigen singles uit: “Alles Voor Mij”, “Verliefd Zijn” & “ Liever de Liefste”.
Onlangs heeft hij een nieuwe single uitgebracht: “Jii wordt de mijne” geschreven door Jan Rooymans & Cris Silos en geproduceerd door the Companions.
Dit is een aanstekelijk, swingend plaatje voor op de radio maar ook voor in de kroeg! De nieuwe plaat is uitgebracht op het label van Cornelis Music en schiet omhoog in de hitslijsten.
Inmiddels is Sven een veelgevraagd zanger/entertainer. Ieder optreden zet hij de zaal op zijn kop!
Dit merkte ook het gezelligste Cafe van Nederland, Bolle Jan op, waar hij sinds kort iedere donderdag te vinden is.
Wat je bij zijn optredens kunt verwachten? Flinke dosis entertainment en interactie met het publiek. Op muzikaal gebied: hits uit heden en verleden, op maat gemaakte medleys en mash ups.
Referenties:
Bolle Jan, Jantjes Verjaardag, K2, Dutch Valley, Le Clochard, Pandje, Ome Ko, Toeters & Bellen
Tivoli Vredenburg, Hart van Brabant, Cafe Anno 1890, Skihut, Encore by Simonis, Bloemen Beppie.
( Bron: Website Sven Versteeg )

Tagged as

Q5Radio

Simply the Best

uit het Hart van Zeeland

Q5Radio stream is online

320 kb's high Quality audio