Stockholm Syndrome – Jantine – week 42

auteur on 23 oktober 2021

Jantine is een in het Verenigd Koninkrijk gevestigde multi-platina en bekroonde songwriter/zanger/producer/artiest uit Nederland. Ze tekende in 2019 bij Sony Music Publishing en heeft met verschillende artiesten gewerkt, waaronder Skrillex, Ryan Lewis, Alison Wonderland en Hardwell; Andrew Goldstein, Natt Dunn en Ferras zijn enkele van haar frequentere medewerkers.


Ze heeft ook in de K-popwereld gewerkt, met nummers voor Monsta X, SHINee en NCT127. Met de laatste release bereikte ze # 1 in de Billboard Charts, met meer dan 200.000 fysieke verkopen wereldwijd.
Als zangeres heeft ze meer dan 80 miljoen Spotify-streams verzameld en airplay gehad op BBC1 en SiriusXM. Als schrijfster heeft ze meer dan 200 miljoen Spotify-streams verzameld en een BUMA Award gewonnen voor haar bijdrage aan de Nederlandse popmuziek. Haar recente releases zijn onder meer het meeslepende ‘Dwell’ van Odette en het luchtige ‘NobodyElse’ van MonstaX. SiriusXM’s BPM Breaker in april 2021 en is sindsdien op hoge rotatie geweest.

Stockholm syndroom


Begin 2020 verhuisde ze naar het Verenigd Koninkrijk om samen met haar schrijfpartner Ed Graves een creatieve hub op te zetten. Ze werken vanuit Rainbow Wood Studios in Bath, in nauwe samenwerking met Real World Studios. Ondanks het huidige klimaat hebben ze regelmatig artiesten in de studio voor sessies, ontwikkeling en volledige producties. Jantine werkt meestal tussen het VK, Los Angeles, Australië, China, Zuid-Korea en meer, en kan niet wachten om terug te keren naar het normale leven en de wereld rond te reizen met één missie: prachtige liedjes maken.

https://www.facebook.com/jantinemusic

Tagged as

Q5Radio

Simply the Best

uit het Hart van Zeeland

Q5Radio stream is online

320 kb's high Quality audio