Stax – Summer Dream – Week 27

Q5Radio

Summer Dream van Stax Hans Clevers
Met de vele promotie optredens door het land vestigde Stax Hans Clevers zijn naam als saxofonist. Hier kwam door het corona virus helaas abrupt een eind aan.
Aangezien Hans een eigen studio heeft en de complete producties zelf doet was de lockdown geen beperking om te componeren en op te nemen. Uit een reeks nieuwe nummers werd de song ”Summer Dream” als follow up gekozen .
Deze tune kenmerkt zich door een zomerse vrolijkheid met n sprekende en soms licht melancholische saxlijn. Kortom een heerlijk nummer voor thuis , op het terras aan het strand in de auto en voor op de dansvloer.

Biografie:

Met de debuut single ”All About Sax” maakte radio land eind vorig jaar kennis met de Nederlandse tenor saxofonist Stax Hans Clevers.De uit Sittard afkomstige musicus, die begin jaren zeventig zijn entree in de rock ’n pop scene maakte en geinspireerd raakte door Clarence Clemmons van Springsteen en Bobby Keys van de Stones speelde in vele bands in zowel binnen -en buitenland.
Als allround saxofonist speelde Stax HC veel verschillende stijlen muziek en dit zorgde ervoor dat Stax Hans Clevers een eigen stijl kreeg waarbij zijn specifieke saxsound zijn handelsmerk werd.
Het solo album Sweet Pain werd door zijn fans goed ontvangen. Tegen het eind van de zomer zal een nieuw album uitkomen waar momenteel hard aan gewerkt wordt.
Zijn vorige single, een medley van drie saxofoon krakers te weten Baker street, Local Hero en Lilly Was Here. spatte uit de boxen en kreeg daarom veel airplay en aandacht getuige de vele radio interviews, wat bijzonder is voor een geheel instrumentaal nummer.
( Bron: Score Promotions )

Deel...
Next Post

Liam Gallagher - MTV Unplugged (Live At Hull City Hall - Week 28

De frontman gaat naar Hull, ooit het onderwerp van de spot van Noel, om ons samen te brengen met akoestische versies van Oasis-klassiekers en nieuwe favorieten. “Jij bent de kloten!” Liam Gallagher vertelt het publiek op een gegeven moment op zijn nieuwe ‘MTV Unplugged’ live album, waarbij hij snel het […]
Translate »