STANI feat. Dexter – Losing my control – week 14

Q5Radio

STANI, een in Denemarken gevestigde muziekproducent (geboren als Stanislav Valev in Bulgarije) is een EDM, progressieve en electro house muziekproducent en DJ. Een oude veteraan achter de decks. Een goochelaar in het maken van muziek. Stani ontdekte de enorme kracht die muziek op hem had toen hij 10 was. Op die leeftijd kreeg hij een oud geluidssysteem cadeau en werd meteen verliefd op muziek. Door zijn passie investeerde hij eerst zijn zakgeld en later zijn verdiensten in het kopen van de nieuwste nummers en het verbeteren van zijn vaardigheden als DJ en Producer. 

Maar muziek bleek voor Stani meer te zijn dan een passie. Het was de magie die hem weer tot leven bracht nadat zijn auto werd aangereden door een andere auto die op de tegenoverliggende rijbaan reed. De crash heeft hem een ​​jaar van zijn leven beroofd, maar het bewees ook dat hij een overlevende is.

Deel...
Next Post

Feestduo - Koffie Koffie Lekker Bakkie Koffie - week 15

Lekkere live ingespeelde trompetten en een heerlijke beat zijn de ingrediënten van deze commercieelklinkende feestplaat!Het feestduo Bekend van TV bestaat uit muziekvrienden Ton en Edward, die samen al aardig watoptredens hebben gedaan. Om hun bekendheid te vergroten hebben ze besloten om nu hun eerstesingle te lanceren. Samen met de bekende […]
Translate »