Sir Robert – Auch ohne Dich – week 11

Q5Radio
Info-Fact-AUCH-OHNE-DICH-Sir-Robert-1

Sir Robert – Auch Ohne Dich ( Zelfs Zonder Jou )
Mannen praten niet veel, ze lijden in stilte en houden zichzelf voor de gek. Een lied dat raakt. Een gevoel dat we kennen. Het volgende moment kan alles anders zijn, maar het gaat toch door, aldus de boodschap van het nummer van Sir Robert.

“Even without you” is met zorg gearrangeerd door muziekproducer Shirin Valentine en in hoge kwaliteit geproduceerd. De eigentijdse titel boeit met een lichte melancholie die de luisteraar bijna lenteachtig, ritmisch en levendig in de ban houdt. Een bedachtzaam verhaal dat muzikaal zo licht als een veertje was ingepakt. Shirin Valentine coachte Sir Robert zeer gevoelig tijdens deze productie. Terwijl ze zong, zei ze: ‘Stel je voor dat je door de regen loopt, gedachten die worstelen om een ​​oplossing te vinden. Wat denk je?
Het doet altijd pijn! ‘Het is precies dit liefdesverdriet dat Sir Robert overbrengt, maar zonder op enigerlei wijze ogenschijnlijk te zijn.

( Bron: Vertaaald – https://jaykay-music.de/kuenstlernews/sir-robert-auch-ohne-dich )

Deel...
Next Post

Marco Borsato & Rolf Sanchez - Een Moment - week 11

Marco Borsato heeft na een zwaar jaar eindelijk een nieuwe single uitgebracht. In Een moment zingt hij over een relatie die eindigt. Drie keer raden over welke… Borsato en zijn vrouw Leontine gingen vorig jaar na 22 jaar huwelijk uit elkaar. 2020 was voor Marco een roerig jaar, om meer […]
Translate »