Music Penthouse

Vanuit Studio 7 Zoetermeer

programma overzicht

zaterdag 14:00 16:00
Zondag 14:00 16:00

Radio met een BIG smile

Tagged as: , , , , ,

The Music Penthouse, elke zaterdag én zondag tussen 14:00 en 16:00 uur op Q5 Radio. Heerlijk luchtige radio met veel informatie over de artiesten en leuke weetjes, kortom.


Radio met een big smile.

Wekelijks zijn Tony Vos , Eric van der Vaart en de Producerin in de weer om de luisteraar niet alleen te voorzien van de muziek door de jaren heen, maar ook om de plaat, de artiest of de laatste achterklap van deze te ontrafelen. Standaard items zoals de discoplaat, een One Day Fly een Tip en een opmerkelijk bericht komen in het twee uur durende programma voorbij.Gezelligheid in de studio met de Producerin en Emiel.

Sowieso een opmerkelijk feit is dat 1 programma uit 2 verschillende studio's komt. Kijk maar eens snel hier hoe we dat doen.

Oh ja naast het meebeleven van de wekelijkse programma's mag je ook meepraten... Als je wat te zeggen of te vragen hebt, tmp@q5radio.nl.


Wil je de lijst met Barbecue hitte hits nog eens bekijken? Klik dan op deze link Barbecue Hitte Hit

Klik een van de linkjes aan in de bovenstaande tekst om meer informatie te zien.


Lees verder

Music Penthouse crew

  Vanaf mijn 15e jaar ben ik met radio bezig. Het begon allemaal bij radio Atlantis. De zender van radio Atlantis kwam niet verder dan het einde van de straat. Maar toch het was spannend je was op de radio. Daarna werd het serieuzer eerst bij radio Regionaal (samen met Tony Vos) en daarna nog […]

Sinds jaar en dag ben ik verslaafd aan het maken van radio. Het begon in mijn tienerjaren met toentertijd de illegale radio, Eric van der Vaart en ik hadden een eigen, veel beluisterd station in Den Haag, radio Regionaal. Sindsdien heeft het radio maken me nooit meer losgelaten. Na de illegale radio kwam vanzelfsprekend de […]


Q5Radio

Simply the Best

uit het Hart van Zeeland

Q5Radio stream is online

320 kb's high Quality audio