Sabrina Carpenter – Skin – week 06

Q5Radio

Het zat er aan te komen: na het succes van Olivia Rodrigo’s monsterhit “drivers license” en Joshua Bassetts matige intermezzo “Lie Lie Lie“, is nu ‘that blonde girl’ zelf aan het woord.

Fans speculeerden al lange tijd dat Olivia Sabrina Carpenter vermeldde, die nu al dan niet in een relatie is met Joshua – Olivia’s ex. (Kan je nog volgen?) Sabrina laat nu op haar nieuwste single (en eerste release onder het grote Island Records) haar ongezouten wederwoord horen.

Normaal gezien beoordelen wij muziek hier niet op haar showbizzgehalte, maar “Skin” is zo ondergedompeld in dit tienerdrama dat we er niet langer omheen kunnen.

Het zou er allemaal niet toe mogen doen. Wat telt, is dat Sabrina (opnieuw) een heel mooi popnummer heeft uitgebracht.

Haar glasheldere stem wordt op “Skin” gedragen door een stuwende, aanstekelijke beat, en wat er allemaal achter schuilt, is niet van belang.

( Bron: redactie-flitsende50.nl )

Deel...
Next Post

Margretha & Roland Verstappen - Helemaal Niets - week 06

HELEMAAL NIETS (CORONA VERSIE) Margretha Van De Laar en Roland Verstappen zijn samen een project aangegaan. Een gloednieuwe versie van Helemaal Niets, de hit van Roland uit 1993. Dit lied is een eigen leven gaan leiden met heel veel verschillende versies en uitvoeringen en veel verschillende artiesten. Een klassieker inmiddels. […]
Translate »