Ryan Claud feat. Raphael de la Rie – Radio – week 45

auteur on 31 oktober 2020

Ryan is geboren en getogen in Nederland met muziek op de achtergrond sinds hij zich kan herinneren. Zijn passie begon pas echt bij de popgroep Solid HarmoniE toen ze hun eerste single uitbrachten. Na een paar van jaar werd hij goede vrienden met een van de leden Elisa Cariera. In 2017 hield Ryan audities om een ​​popgroep op te richten genaamd STORM.

Na een paar maanden kwamen Devon en Koen bij de groep en begonnen met opnemen. Met hun internationale single Lost Another Chance stond de groep op verschillende compilatie-cd’s naast grote namen als Justin Bieber, David Guetta en Jonas Blue. In de zomer traden ze op op grote evenementen op De Dam in Amsterdam, De Grote Markt in Antwerpen en The Pride in Stuttgart.

Na 4 jaar besloot de groep zich te concentreren op hun solo-ambities; I’ll Be There For You ”is de eerste single van Ryan Claud die verschillende popmuziek met cross-overs klaar heeft staan ​​om de dansvloer over te nemen. En nu deze song “Radio” een lekker nummer met een heerlijke titel.

Zijn facebook pagina vindt je hier


Q5Radio

Simply the Best

uit het Hart van Zeeland

Q5Radio stream is online

320 kb's high Quality audio