Rudi Rozenberg – De Bass Moet Knallen – Week 28

Q5Radio

Met “De Bass Moet Knallen” verklaart Rudi Rozenberg het feestcircuit officieel weer voor geopend!
De meest onderscheidende party act van dit moment, “Rudi Rozenberg” bracht begin dit jaar een fantastische debuutsingle op de markt met als titel; “Sex in the Snow”. Deze single leverde hem direct een notering op in de I-tunes top 100!
Hoog tijd voor een opvolger dus, en wat voor één: “De Bass Moet Knallen” is de titel van zijn nieuwe single en knallen doet hij absoluut. Een aantrekkelijke plaat met een hoog meezing gehalte wat iedereen weer in een vrolijke stemming zal brengen.
De productie van deze feesthit lag in handen van de bekende multi-producer André Kooiman.
Hij maakte voor Rudi een echte party plaat met een dikke beat, vette synths en een tekst die niet meer uit je hoofd gaat. Ook in de videoclip gaat Rudi helemaal los.
Met fragmenten van veel collega DJ’s en collega artiesten die zijn plaat massaal omarmen, zoals o.a. Stef Ekkel, DJ JEAN en de Havenzangers, zien we iedereen op zijn favoriete spot; de bühne!
Wekelijks staat Rudi Rozenberg op grote en kleine feesten in heel Nederland waar hij steeds opnieuw de tent compleet uit zijn dak laat gaan. Met zijn markante Tiroler outfit en zijn foute Duitse tongval is hij absoluut een opvallende verschijning. De start van deze maand betekent voor iedereen uit de muziekindustrie het begin van de verdere versoepelingen. Het is daarom ook geen toeval dat Rudi Rozenberg, juist nu, samen met heel Nederland de Bass weer laat knallen!
Zijn nieuwste single “De Bass Moet Knallen” is vanaf juli 2020 verkrijgbaar bij alle grote download en streaming portals via het label van AKMP. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België.
Met deze nieuwe single heeft Rudi Rozenberg een potentiële feesthit gemaakt die ongetwijfeld veel gedraaid gaat worden door de feest-DJ’s van Nederland en ver daarbuiten!
( Bron: André Kooiman Muziek Produties )

Biografie:
Rudi Rozenberg; de meest spraakmakende stem van Duitsland!
Op 14 jarige leeftijd begon Rudi Rozenberg zijn loopbaan als medewerker klantenservice bij het Duitse Neckermann.
Daar viel zijn talent zo op dat Rudi een jaar later bij de TV zender ZDF de eerste prijs behaalde met de TV Talentenjacht “The Voice of Kundendienst”.
RUDI ROZENBERG OP JOUW EVENEMENT
Diverse aanbiedingen van grote bedrijven als de Otto en Wehkamp volgde en na lange onderhandelingen heeft Rudi uiteindelijk de transfer gemaakt van Neckermann naar Otto.
Dit is nog altijd één van de meest besproken transfers in de Duitse klantenservice geschiedenis!).
In zijn zeer kostbare vrije tijd geeft Rudi onvergetelijke optredens in binnen- en buitenland waar zijn fans meestal met bussen op afkomen.
Maar soms komen ze ook met de trein of auto. Duitsland hangt al jaren aan zijn lippen (waardoor het spleetje tussen zijn tanden nog beter uitkomt) en nu is Nederland aan de beurt!
( Bron: vikingentertainment.nl )

Deel...
Next Post

Lady GaGa – Chromatica - Week 25

Lady GaGa – Chromatica Bij Lady Gaga weet je het nooit wat je moet verwachten bij een nieuw album. Jazz, Country, Dance, Pop; de in 2009 plots doorgebroken Stefani Joanne Angelina Germanotta weet keer op keer te verrassen. Haters will keep on hating, maar wie eerlijk en objectief is, weet […]
Translate »