Rooftop Heroes – Heroes – week 13

auteur on 27 maart 2021

Biografie
Alleen al de beslissing om in de zomer een aantal moderne popsongs op een klein dakterras te componeren, werd deze grotere muzikale reis van vier Zwitserse heren al snel Rooftop Heroes genoemd. Sindsdien hebben de jongens al hun passie en ervaringen in hun muzikale werk gestopt.

Na het uitbrengen van hun debuut “Emotions” in 2020 bereikten ze niet alleen duizenden nieuwe fans en miljoenen streams op Spotify, maar werden ze ook bekend bij Kiko Masbaum, een meermaals bekroonde Duitse producer. Vanwege het annuleren van de hele eerste tour in 2020, zijn de Rooftop Heroes toen begonnen met het schrijven van het hele 2e album met Kiko, dat in het najaar van 2021 uitkomt. Met dit stel nieuwe nummers zijn de vier jongens klaar om niet alleen Zwitserland te veroveren, maar ook de hele wereld!

Single: “Broer”
Geproduceerd en gemixt door: Christoph “Kiko” Masbaum
Gemastered door: Ludwig Maier
2021 The Heroes Network Agency / The Orchard

Over “Brother”:
Rooftop Heroes sturen de eerste hit “brother” van hun aanstaande 2e album. Het nummer vertelt het verhaal van de twee broers in de band, Mike (zanger) en Dani (bassist) en hun diep emotionele, levenslange connectie. Geproduceerd door de bekroonde Kiko Masbaum, die ook grote hits schreef voor talloze sterren over de hele wereld, zoals Rea Garvey, Nico Santos, Stefanie Heinzmann of Unheilig.

https://www.facebook.com/rooftopheroes

https://www.instagram.com/rooftopheroes/


Q5Radio

Simply the Best

uit het Hart van Zeeland

Q5Radio stream is online

320 kb's high Quality audio