Rob Orlemans & Half Past Midnight – Honkin To The Blues.

auteur on 8 september 2020

21-8-2020 is de Nieuwe Single ‘Honkin’ to the Blues’ gelanceerd op spotify en de andere bekende platforms

Donderdag, 20-8-2020 jl., omstreeks 20.00 is de  video voor de Nieuwe Release ‘Honkin’ To The Blues’

Geplaatst op Youtube:

De Band.

Blues-rock power trio Rob Orlemans & Half Past Midnight hebben enthousiasme en loyaliteit onder fans over de hele wereld geïnspireerd door hun explosieve live optredens en uitzonderlijke muzikaliteit. De band is een frequente headliner op bluesfestivals door heel Europa, en heeft een groeiend publiek verdiend met hun live optredens in de VS, Europa en thuis in Nederland.

Hun cd-release “Live In Chicago” werd opgenomen in de Blueshoofdstad van de wereld en bevat verschillende gerenommeerde gastartiesten uit de Bluesgemeenschap van Chicago. (Jacob Dawson, Tommy McCrackin). en de VS. Bluesmagazines en websites zijn gul met hun lof voor “HPM: Live In Chicago”.

Rob Orlemans toerde jarenlang met de legendarische Curtis Knight, mentor van Jimi Hendrix, en ze namen samen verschillende albums op. De optredens van Half Past Midnight op grote Europese bluesfestivals worden reikhalzend uitgekeken door de toegewijde fans van de groep. Het “gezicht” van de band is Rob Orlemans, een innovatieve en vermakelijke linkshandige gitarist, doordrenkt van gitaarlore die een dynamische, opwindende gitaarstijl en geluid heeft. Rob heeft de band de afgelopen jaren naar een opmerkelijke internationale doorbraak geleid. Half Past Midnight’s ongelooflijke ritmesectie, bestaande uit superdrummer Ernst van Ee en Piet Tromp, een geweldige speler op de bas, levert een krachtige maar toch vloeiende basis voor Rob’s gitaarpyrotechniek.

De albums “LIVE IN CHICAGO”, “LIBERTYVILLE”, “INTO THE SPIRIT” en de DVD “OPEN THE CAGE” hebben allemaal fantastische recensies gekregen. Het nieuwe album “HIGHWAY OF LOVE” werd uitgebracht op 21 juni 2013.

( Bron : Foto’s Sebastiaan Fisscher – Mail Contact Rob Hendrikse –  Website: https://halfpastmidnight.nl )


Q5Radio

Simply the Best

uit het Hart van Zeeland

Q5Radio stream is online

320 kb's high Quality audio