Rob de Nijs ’t is mooi geweest

Q5Radio

Rob de Nijs wie kent hem niet. Een zanger van Nederlandse bodem. Met een carrière waar de meeste artiesten van dromen. In 63 scoorde hij zijn eerste hit met “Ritme van de regen” Een nummer wat de meeste van jullie zo mee kunnen zingen. Hieronder nog een paar voorbeelden.

In 73 “Dag zuster Ursula en Jan Klaassen de Trompetter”

In 75 “Malle Babbe

In 96 “Banger hart

40ste Album van Rob de Nijs

En nu in 2020 zijn 40ste Album ’t Is Mooi Geweest. Rob had nu eigenlijk bezig moeten zijn met zijn laatste tournee. Maar Corona gooit roet in het eten. Voor juni volgend jaar staat er een afscheidsconcert maar hoe het dan gaat met het virus is afwachten.

Rob is al een tijdje ziek. Hij heeft de ziekte van Parkinson een progressieve ziekte die alleen maar erger zal worden. Volgens de media rijd de 77 jarige de Nijs ook geen auto meer, wegens zijn trillende handen. En werd hij naar de opname studio gebracht.

Zingen gaat nog prima en dat blijkt ook wel als je naar zijn 40ste album luistert.

We hopen dat dit album weer net zo populair wordt als zijn andere albums. En dat Rob zijn tournee in 2021 kan maken. In december wordt de Nijs 78 jaar. En dat is toch al een hele leeftijd en als je 60 jaar in het vak zit. Dan ken je de klappen van de zweep wel.

Rob heeft ook een boek uitgebracht met dezelfde titel als zijn album. En dit boek zal net zo prachtig zijn als zijn album. We gaan het lezen.

Hieronder een prachtig nummer van Rob bij de wereld draait door..

Deel...
Next Post

Bruno Skibbild - A World Tomorrow

Bruno Skibbild is een rock / country artiest uit Denemarken. Toen hij 16 jaar oud was, speelde hij in de band M87 in Denemarken.Op 46-jarige leeftijd stopte hij met zijn baan als professor en ging hij terug naar de muziek. Hij herschreef enkele van de oude liedjes voor opname en […]
Translate »