René Becker – Het Is Raak – Week 31

Q5Radio

Het is RAAK’…Dé nieuwe single van René Becker

Het is inmiddels al meer dan 16 jaar geleden dat René Becker z’n eerste single ‘Jij bent een Wonder’ lanceerde. Daarna volgden nog vele hits, waaronder ‘Eén en al gezelligheid’ en ‘Als een Komeet’. De nieuwe single ‘Het is RAAK’ gaat over de liefde waarin het vuur wordt losgemaakt. Een thema die in de afgelopen bijzondere maanden bij iedereen wel leeft, in welke betekenis dan ook.

Voor de productie hiervan is René de samenwerking aangegaan met Jeroen Russchen en Robert Vredeveld. Beide producers zou je kunnen kennen als tekstschrijvers/producers van o.a. Kraantje Pappie, Wolter Kroes en Tino Martin. In het verleden zijn de contacten hiervoor wel eens gelegd, en het werd het nu tijd het woord bij de daad te voegen.

‘Het is RAAK’ is een vrolijk lied, met een mix van piano-en drum beats, meerstemmigheid en een catchy sound. En dit alles in een modern jasje. Hiermee laat René wederom zien hoe veelzijdig zijn repertoire is en tevens bevestigd waarom hij een graag geziene gast is op vele feesten in het land! Of er een videoclip te zien zal zijn bij dit sprankelende nummer is bij het schrijven van het persbericht nog onduidelijk.

Uiteraard is ‘Het is Raak’ vanaf 8 juli 2020 op alle sociale media kanalen te beluisteren zien.

René Becker ‘Het is RAAK’…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

Link naar Boekingen & Info: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/rene-becker/

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl T: 06-21265490

Promotie: Score Promotions: info@scorepromotions.nl

Voor meer informatie, beeld- en videomateriaal, interviews, prijsacties neemt u contact op met Score Promotions/

( Bron : Score Promotions )

Biografie:

Het leven van de energieke René Becker bestaat sinds 2004 uit optreden en met veel enthousiasme werken aan zijn carrière als artiest.

Vele van zijn opzwepende nummers waaronder ‘Jij bent een wonder’, ‘Eén en al Gezelligheid’ en natuurlijk ‘Als een Komeet’ zijn hits in Nederland.

De regionale- en social media en radiozenders hebben René Becker inmiddels in de armen gesloten. Het heeft hem gebracht van bruiloft tot kroeg, van megapiratenfeest tot stadion.

Zijn fans zijn het eensgezind: ‘René Becker verdient het gewoon om genoemd te worden bij de beste artiesten’.

Het repertoire van René Becker bestaat voornamelijk uit eigen Nederlandstalige liedjes, waarmee hij menig zaal/ feesttent ‘op de kop’ krijgt.

René heeft inmiddels 2 albums uitgebracht en heeft anno nu evenveel singles op zijn naam dan dat hij zelf jong is. Ook is hij te vinden op Wikipedia, Spotify, YouTube, Facebook en Instagram.

Een aantal hoogtepunten uit zijn muzikale carrière zijn de live concerten.

Met de superband ‘Diep Triest’ en de bijna jaarlijkse Noordelijke ‘supermarkttours’ met zijn bekende Nederlandse Bierbrouwer als partner.

Zijn optredens in Thialf Heerenveen, Megapiratenfestijns, voetbalstadions en Qmusic waren daarnaast ook onvergetelijk.

Dat hij naast het zingen behoort tot de sportiefste zangers van Nederland dankt hij mede aan zijn inzet tegen ‘Kinderen met Overgewicht’.

Menig hardloopwedstrijd grijpt hij aan om dit toenemende maatschappelijk probleem in de publiciteit te krijgen.

( Bron: renebecker.nl )

Deel...
Next Post

Dua Lipa - Hallucinate - Week 30

Deze week hebben we gekozen voor de nieuwe singel van Dua Lipa! ( Bron: mail-flitsende50.nl ) Deel...
Translate »