Regard, Troye Sivan & Tate Mcrea – You – week 17

Q5Radio

De Kosovaarse dj en producer Regard werd onlangs nog genomineerd voor een BRIT Award, voor zijn platina single ‘Secrets’.

Dit keer slaat hij de handen ineen met Troye Sivan en Tate McRae voor hun ‘80’s inspired single ‘You’. Over de samenwerking vertelt Regard:

“Met de engelachtige stemmen van Tate en Troye heeft de song een totaal andere sfeer dan mijn andere tracks, maar dezelfde emotionele en tekstuele diepgang die ik altijd probeer op te zoeken.”

Singer-songwriter en danseres Tate McRae heeft bijna twee miljard streams op haar naam staan en werd in 2021 als jongste muzikant opgenomen in de Forbes 30 Under 30-lijst.

Ook Troye Sivan is van de klinkende cijfers: de Australische acteur en singer-songwriter is goed voor bijna 8,5 miljard streams.

( Bron Redactie – Flitsende 50 )

Deel...
Next Post

Alessiah - Darling - week 17

Roemenië Biografie Alessiah is een van de meest veelbelovende artiesten van de nieuwe generatie, met een groot potentieel zowel wat betreft muzikale compositie als betrokkenheid bij de visuals van de nummers die ze uitbrengt. Alessiah begon haar carrière op 10-jarige leeftijd, toen ze haar eerste single “Sunday” uitbracht. “Rebels”, “Hurricane” en […]
Translate »