Pierre Kleinjans – Recht Uit Mijn Hart – Week 46

auteur on 7 november 2020

Pierre Kleinjans brengt single uit “Recht uit mijn hart”.

Na een jaar hard werken brengt zanger Pierre Kleinjans op woensdag 4 november een nieuwe single uit: “Recht uit mijn hart”.
De titel zegt het eigenlijk al de single is “recht uit het hart” tot stand gekomen en is geschreven door Wouter Janssens en geproduceerd door Richard Poot en Frank Stukker, het gouden team waarmee de zanger al meerdere singles heeft gemaakt.

In de clip is een rol weggelegd voor de bekende trompettist Cees Trappenburg, die over de wereld heeft getoerd met Armin van Buuren. Cees heeft ook de trompet ingespeeld op de single.
Pierre Kleinjans is op 19 januari 1967 geboren in het Limburgse Kerkrade en kreeg de muziek met de paplepel ingegoten.

“De familie van mijn vader was heel erg muzikaal en bijna iedereen speelde wel een instrument.
Op 3 jarige leeftijd klom ik al achter de drums en was er niet vandaan te slaan. Ik kon geen noot lezen en dat kan ik nog steeds niet, ik speel op mijn gevoel”. Pierre zat op school bij Hans van Vondelen van The Shorts en het tweetal heeft samen een nummer van Queen gespeeld.

Pierre ging zanglessen volgen en ging steeds meer zingen. Pierre deed mee aan tal van Talentenjachten en ging steeds meer optreden, onder andere in het Café van Peter Beense.
In 2008 bracht de zanger zijn eerste single uit “Vreselijk zin in jou”. Inmiddels zijn we 21 singles verder, een album en in 2021 komt het tweede album uit. Pierre omschrijft zichzelf als een mensen mens.

“Ik kan wel over de liefde zingen, maar ik breng liever mooie boodschappen over in mijn muziek. Herkenbare dingen, die mensen in het dagelijkse leven meemaken. Met de boodschap, dat zij zich door niets uit het veld laten staan, wat een ander ook zegt”. Volgens de zanger is het heel bizar dat de voorbereidingen voor deze single zijn begonnen voor de Corona.

“De tekst pas zo in het plaatje van hoe we nu leven. Veel mensen vallen om, maar er is nog een weg, om weer op te staan. Het is ondanks alles toch een vrolijk uptempo nummer, waar de mensen kracht uit kunnen halen”. Pierre is heel blij met zijn nieuwe nummer.
“Ik heb dit niet kunnen doen, zonder mijn team dat achter me staat, maar ook mijn partner Ela, die me altijd voor 1000% steunt”. Voor informatie over de zanger kan men een kijkje nemen op de website: www.pierrekleinjans.nl.
( Bron: Rtv Promotie : Jeanette de Wit ArtiestenPromotie https://www.artiestenpromotie.net )

( Bron Foto: https://pierrekleinjans.nl/contact/ )


Biografie:
Over mij
Hallo iedereen,
Ik zal jullie een beetje over mijzelf vertellen.
Ik werd op 19 januari 1967 geboren in Kerkrade (Limburg) en kom uit een muzikale familie.

Al van kleins af aan voelde ik de passie voor muziek in mij groeien.
Na menig jaartjes te hebben gedrumd begon ik in mij een zangstem te ontdekken, na meerdere malen oefenen kreeg ik steeds meer de passie voor het zingen. Drummen ging op de tweede plaats liggen en ging ik mij steeds meer richten op het zingen en met de hulp van een zangpedagoog om te zorgen dat ik mijn stem juist ging gebruiken. Ik deed ook mee aan vele talentenjachten wat mij veel goeds deed.

Na enige tijd pauze in mijn leven te hebben gehad heb ik het zingen weer opgepakt en ben ik in 2008 uitgekomen met mijn eerste eigen single met dubbele A kant en die tevens veel gedraaid werd op menig bekende radiozenders en heeft zelfs de download top 10 behaald.
Daarop volgde er meerdere singles, wat uiteindelijk heeft geleid tot een geheel album met 14 eigen nummers. Het album kreeg de naam. Veelzijdig en kwam in oktober 2009 uit. Hierna heb ik nog een aantal singles opgenomen maar in 2017 heb ik de keuze gemaakt voor het pure en ben ik een hele andere weg ingeslagen.

Ik had al enige tijd contact met Wouter Janssens, mijn tekstschrijver met wie ik vaak rond de tafel zit om mijn prachtige nummers uit te werken. Ik ben op een gegeven moment in contact gekomen met producent Richard Poot wat leidde tot bijzondere gesprekken en voelde als thuis aan. Samen creërden wij de eerste nieuwe single, een prachtige ballade “ Jij bent de wereld voor mij “ In samenwerking met de muzikale top muzikanten Dave van Beek op drums, Xander Buvelot op basgitaar, Frank Stukker op gitaar, Tico Pierhagen op piano en keyboard, Cees Trappenburg op de trompet, Richard Poot op keyboard en Franky Rampen en Gaby Kaihatu als backinvocals.

Momenteel kom ik met de opvolger uit, een geweldige uptempo die tevens ook op het nieuwe album zal uitkomen waar wij hard aan werken en met heel veel liefde naar uitkijken. Graag wil ik de mensen laten genieten van al het pure die ik met mijn nummers gaat meebrengen.
Ik wil ook heel graag iedereen bedanken die in mij geloven, allereerst mijn dank voor mijn gezin die mij in alles steunen en mij de liefde en kracht geven. Mijn dank aan mijn familie, vrienden en fans, Wouter Janssens en Richard Poot en iedereen die meewerken aan mijn prachtige nummers, die in mij geloven met de fijne samenwerking.
Liefs, Pierre Kleinjans

( Bron: https://pierrekleinjans.nl/biografie/ )


Q5Radio

Simply the Best

uit het Hart van Zeeland

Q5Radio stream is online

320 kb's high Quality audio