Pascal van het Blije uur

Hoi daar,

Leuk dat je mijn persoonlijke pagina even bezoekt. Mijn naam is Pascal. Ik ben sinds de oprichting van Q5Radio actief als programmamaker. Wat begon als een grapje rolde serieus uit tot een echt programma genaamd het Blije uur. In het eerste jaar draaide mijn programma op dinsdag-en donderdag avond tussen 17 en 18 uur. En was het programma vooraf opgenomen. Want ja sommige moet ook nog werken. Dus in het weekend aan de bak om alle leuke nummers te selecteren en het programma op te nemen.

Een jaar later verschoof mijn programma naar de zaterdagavond tussen 19 en 22 uur. En vanaf toen gingen we live. En wat is er nou leuker dan live draaien. Meer interactie tussen de luisteraars en ook als er iets mis gaat is dit te horen. En dat was eerst wel anders want dan knip je het er gewoon uit.

Mijn programma gaat over van alles en niks. En je kan tevens een leuk verzoekje aanvragen en live met me chatten via de chatpagina van Q5Radio. Ik heb ondersteuning van Tante Trudy en Gustaaf. En dat betekend soms lachen gieren brullen en lekkere hits van toen en nu. En het motto van het programma is: zolang jij er maar vrolijk van wordt.

Sinds 2015 ben ik ook nog een andere rol gaan vervullen bij Q5. Ik werd gevraagd om de webpagina te gaan beheren. En dat liet ik me geen 2x vragen. Al snel werd de webpagina van Q5Radio totaal vernieuwd en verdween de oude in de prullenbak.

Ik hoop je zeker een x te mogen begroeten in mijn programma. En ik wens je veel luisterplezier bij Q5Radio. Van maandag tot en met vrijdag non stop. En de playlist wordt elke dag met de hand gemaakt en we selecteren de lekkerste hits voor je.

Een Muzikale groet van,
Pascal

Deel...
Translate »