Ohzyanna – Musiq4Change – week 31

auteur on 31 juli 2021

Ik ben een onafhankelijke songwriter. Specialiteit: Haken en Topline. Voortdurend bezig met het verbeteren van mijn vak. Ik volg nu songwritinglessen bij “The Songwriting Academy UK”. Samenwerken met producenten van wereldklasse uit het VK en de VS om demo’s van hoge kwaliteit te maken.

Mijn muzikale inspiratie komt van de “Playing for Change”-beweging die muzikanten van over de hele wereld verenigt om populaire liedjes te creëren en te spelen, in een uniek evenement dat verschillende stijlen, instrumenten en muzikale achtergronden van verschillende landen laat zien.

Ik wil mijn ervaring delen en belangrijke vragen oppikken zoals relaties, partnerschappen, liefde, geld, levensstijl, milieukwesties, enz. Ik wil mijn boodschap overbrengen met een holistische benadering en meer door plezier, dans en gelach.

Links:
Facebook: https://www.facebook.com/musiqforchange/
Soundcloud: https://soundcloud.com/musiq4change

Tagged as

Q5Radio

Simply the Best

uit het Hart van Zeeland

Q5Radio stream is online

320 kb's high Quality audio