Nick Nicolai – Hand In Hand

auteur on 31 oktober 2020

Nick Nicolai – Hand In Hand
Het lied verteld een waargebeurd verhaal.
Het gaat over vertrouwen van mensen.
Die het vertrouwen beschaamd hebben,
En dan toch diegene de Hand te reiken.
Om door te stappen.
En laat daarom alles achter hem.
Nick verteld meestal zijn verhaal in de muziek, dat is zijn manier om te verwerken.

Biografie:
Nick Nicolai heeft passie voor authentieke Soulmuziek en dat hoor je terug in zijn stem en muziek.
Nick staat voor velen bekend als de opvallende winnaar in het tv-programma ‘Holland’s Got Talent’ 2016. Bij de audities heeft Nick al laten zien dat hij een zeer getalenteerde jongen is met een enorme passie voor muziek. Nick heeft keer op keer de jury verrast met zijn talent en werd uitgeroepen tot de winnaar van Holland’s Got Talent 2016. Het finalefilmpje werd een grote hit op YouTube en werd 7,7 miljoenkeer bekeken.
Nick heeft in 2017 ook meegedaan aan de Duitse talentenshow: ‘Das Battle Der Besten’
Na dit programma heeft Nick meerdere aanbiedingen gekregen. Maar het was voor Nick nog niet genoeg! Nick deed ook mee aan het programma ‘Topper gezocht’ in 2018. Nick had een diepe indruk gemaakt met zijn vertolking van Andre Hazes’ mega hit ‘Zij gelooft in mij’. Nick wist ook hier weer een plaats te veroveren in de halve finale.


Dit optreden op YouTube is dan ook bijna 500.000 keer bekeken. Sindsdien is alles in een stroomversnelling gegaan voor Nick. Hij heeft met zijn singles bewezen een zeer veelzijdig artiest te zijn: van lekkere soulnummers zoals ‘Soulman’ en ‘Superstition’, tot mooie Nederlandstalige nummers waaronder de single ‘Toekomst’.
Nick heeft ook meerdere keren met DJ Partyraiser samengewerkt, onder andere in de Ziggodome voor maar liefst 15.000 mensen maar ook op Dominator voor 50.000 mensen. Nick heeft nota bene 2 keer in het voorprogramma gestaan van Glennis Grace. Tot voor kort heeft Nick ook in het Isala theater in gestaan tijdens het concert van Miss Marjorie.
Daarnaast trad Nick op met het Gospelkoor G-Roots, en met zangeres Glenda Peters.


Q5Radio

Simply the Best

uit het Hart van Zeeland

Q5Radio stream is online

320 kb's high Quality audio