Neiyla – Losing you – week 5

Q5Radio

“Losing you” begint minimaal en ontvouwt zich gestaag tot een dynamische popsong met RnB-invloeden. Het hoogtepunt van het nummer wordt ondersteund door een teder gospelkoor, gezongen en gearrangeerd door de Britse zanger Peter Simpson. Het nummer “Losing you”, geschreven door de 22-jarige singer & songwriter Neiyla, verkent het gevoel van “niet willen loslaten” bij het verliezen van een persoon van wie je houdt en legt de desillusie vast van beloften die nu gebroken zijn en die geliefden elkaar ooit gaven. (“Je zei dat we door elk weer zouden komen, maar schatje, nu weet ik beter. Je zei dat we voor de eeuwigheid zouden duren, maar voor altijd niet te lang zal duren, is wat ik zie.”). “Losing you” belichaamt deze gevoelens van leegte, verdriet en woede, evenals het gevoel van hoop en toewijding aan een nieuw begin.

Credits: Music and Lyrics – Neiyla, Producing – Oliver Kerschbaumer (pianist van Conchita Wurst), Mix and Master – Wolfgang Stieger (Sound engineer van Parov Stelar), Guitar and Drums – Uchenna Katzmayr, achtergrondzang – Pete Simpson.

Neiyla – Losing you – week 5

Biografie

Oostenrijk

Sinds mijn 16e heb ik de kans gehad om mijn muziek uit te voeren in Oostenrijk, Londen, Berlijn, Edinbrough, Italië en Zuid-Engeland. Ik kijk met veel plezier terug op eerdere optredens in het Brucknerhaus in Linz, op het Edinburgh Jazz and Blues Festival, de Hampstead Jazz Club in Londen, op het Woodstockfestival der Blasmusik, het Marianne Mendt Jazzfestival en als stergast van de International Youth -Theater-prijs. Na het uitbrengen van mijn debuutsingle “Good Thing” in de stijl van pop / rnb was ik blij om airplay te onthullen op grote Oostenrijkse radiostations zoals Hitradio Ö3 en Welle 1, evenals berichtgeving in verschillende kranten zoals Pop Magazine of Moments Magazine. Als singer & songwriter ben ik in staat om mijn jarenlange passies voor songwriting en storytelling te combineren. Met mijn positieve geluid en openhartige teksten wil ik vooral jonge vrouwen aanmoedigen om hun waarde te realiseren, hun mening te uiten en hun potentieel en doelen te verwezenlijken.

Instagram: https://www.instagram.com/listen.to.neiyla/

Facebook: https://www.facebook.com/Listen.to.Neiyla/

Deel...
Next Post

Sabrina Carpenter - Skin - week 06

Het zat er aan te komen: na het succes van Olivia Rodrigo’s monsterhit “drivers license” en Joshua Bassetts matige intermezzo “Lie Lie Lie“, is nu ‘that blonde girl’ zelf aan het woord. Fans speculeerden al lange tijd dat Olivia Sabrina Carpenter vermeldde, die nu al dan niet in een relatie […]
Translate »