Neiyla – Good Thing – week 42

Q5Radio

“Good Thing” begint als een minimalistisch akoestisch nummer dat gaandeweg uitgroeit tot een volledig gearrangeerde popsong met RnB-invloeden. De belangrijkste boodschap van mijn lied is om de “goede dingen” in iemands leven niet als vanzelfsprekend te beschouwen en er voor te zorgen als “je wilt niet terugkijken op iets goeds dat je ooit had”. Veel mensen zijn eindeloos op zoek naar steeds meer en zien ondertussen de “goede dingen” en “goede mensen” aan hun zijde over het hoofd. Mijn nummer “Good Thing” gaat over een relatie waarbij dat precies gebeurt. De sfeer van het nummer is echter helemaal niet melancholisch.

In tegenstelling tot wat verwacht wordt, werkt het nummer als een brutale en gemakkelijke laatste waarschuwing om de waarde van de partner te beseffen en ze niet langer als vanzelfsprekend te beschouwen als “je wilt niet terugkijken op iets goeds dat je ooit had”.

Biografie van de artiest:

Sinds mijn 16e heb ik de kans gehad om mijn muziek uit te voeren in Oostenrijk, Londen, Berlijn, Edinbrough, Italië en Zuid-Engeland. Ik kijk met veel plezier terug op eerdere optredens in het Brucknerhaus in Linz, op het Edinburgh Jazz and Blues Festival, de Hampstead Jazz Club in Londen, op het Woodstockfestival der Blasmusik, het Marianne Mendt Jazzfestival en als stergast van de International Youth -Theater-prijs. Na het uitbrengen van mijn debuutsingle “Good Thing” in de stijl van pop / rnb was ik blij om airplay te onthullen op grote Oostenrijkse radiostations zoals Hitradio Ö3 en Welle 1, evenals berichtgeving in verschillende kranten zoals Pop Magazin of Moments Magazin. Als singer & songwriter ben ik in staat om mijn jarenlange passies voor songwriting en storytelling te combineren. Met mijn positieve geluid en openhartige teksten wil ik vooral jonge vrouwen aanmoedigen om hun waarde te realiseren, hun mening te uiten en hun potentieel en doelen te verwezenlijken.

Social media info:

Instagram: https://www.instagram.com/listen.to.neiyla/

Facebook: https://www.facebook.com/Listen.to.Neiyla/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCr3c90sA-uNs17GNrEXthQA

Homepage: https://www.neiyla.com/

Deel...
Next Post

Nominatie Q5Radio

Q5Radio is genomineerd voor de stempoll 2020 voor het beste Nederlandstalige Internet Radiostation van Nederland. Nederlandstalige muziek staat bij ons hoog in het vaandel. Met de Kloppende 30 houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de muziek cultuur van Holland. We zijn er dan ook zeer trots […]
Translate »