Neiyla – 50/50 – week 30

auteur on 24 juli 2021

50/50: “Tegengestelden trekken aan” – maar hoe aantrekkelijk is een persoon die oppositioneel is in zichzelf? Iemand die rusteloos maar ook lui is? Iemand die altijd het juiste zegt maar dan iets doms doet? Iemand die alles belichaamt waar je van houdt, maar ook alles waar je een hekel aan hebt?

Met verfrissend gemak zingt zangeres Neiyla over iemand die gewoon “50/50” is en vraagt: moet je blijven of weggaan bij degene die je gezond houdt maar ook gek maakt? Neiylas nieuwe Pop/RnB-nummer, dat in de eerste lockdown is geschreven, vertelt dat verhaal met veel ritme, blazersarrangementen en een groovy elektrische gitaar.

Biografie van de artiest:

Na vele jaren van het zingen van ideeën voor liedjes in mijn telefoon en het oefenen van mijn zang, werd ik het wachten op iemand anders beu om mijn droom om zanger te worden voor mij werkelijkheid te maken en besloot ik het heft in eigen handen te nemen. Ik begon mijn eigen optredens te organiseren op 16-jarige leeftijd en met het verstrijken van de jaren ben ik erin geslaagd om niet alleen in mijn thuisland Oostenrijk te zingen, maar ook om shows te organiseren in Londen, Berlijn, Edinburgh, Italië en Zuid-Engeland.

Ik kijk met plezier terug op eerdere optredens in het Brucknerhaus in Linz, op het Edinburgh Jazz and Blues Festival, de Hampstead Jazz Club in Londen, het Marianne Mendt Jazz Festival en als stergast van de International Youth-Theater-Award 2019. In september 2020 heb ik eindelijk de moed verzameld om mijn debuutsingle Good Thing uit te brengen in de stijl van Pop/Rnb, die werd uitgezonden op grote Oostenrijkse radiostations zoals Hitradio as3 en in andere Europese landen. Als singer-songwriter kan ik mijn jarenlange passie voor songwriting en storytelling combineren. Met mijn positieve geluid en openhartige teksten wil ik jonge mensen en vooral jonge vrouwen aanmoedigen om hun waarde te beseffen, hun mening te uiten en hun potentieel en doelen te vervullen door het heft in eigen handen te nemen.


Q5Radio

Simply the Best

uit het Hart van Zeeland

Q5Radio stream is online

320 kb's high Quality audio