Miss Montreal – Zo Mooi – week 28

Q5Radio

Miss Montreal (sanne Hans) viert volgend jaar haar vijftien jarig jubileum en doet dat op 26 maart 2022 met een groot concert in Ahoy Rotterdam.

Het wordt haar grootste show ooit. ‘Ik kan het zelf nauwelijks geloven’, zegt de zangeres. ‘Een jubileum vier je met een groot feest en dat is precies wat we straks gaan doen in Rotterdam.

Wat heb ik zin om op te treden en alle mensen weer te zien en er een mooi feest van te maken.’ Om dit heugelijke nieuws te vieren is er ook een nieuwe single beschikbaar met de titel Zo Mooi, waarvan de videoclip in Ahoy werd opgenomen.

Het is de opvolger van de single Alles die Miss Montreal afgelopen april uitbracht en deze week gekozen tot Flitsschijf!

( Bron: redactie-flitsende50.nl )

Deel...
Next Post

Forever Young - Jback - week 28

Jback is een DJ/muziekproducent uit Griekenland.Zijn passie voor popmuziek bracht hem ertoe dat geluid en die stijl in de DJ-wereld te brengen.Hij is een van de meest veelbelovende opkomende artiesten. Toen hij klaar was met de productieschool, bracht hij een commercieel popnummer uit genaamd ”Spanish Flavour”.Dit nummer was voor hem […]
Translate »