Tony Vos shows

Sinds jaar en dag ben ik verslaafd aan het maken van radio. Het begon in mijn tienerjaren met toentertijd de illegale radio, Eric van der Vaart en ik hadden een eigen, veel beluisterd station in Den Haag, radio Regionaal. Sindsdien heeft het radio maken me nooit meer losgelaten. Na de illegale radio kwam vanzelfsprekend de legale, lokale, omroep en met het intreden van internet de streaming zenders, totdat ik uiteindelijk bij Q5-Radio terecht ben gekomen.

Ook bij Q5radio doe ik samen met Eric van der Vaart het programma The Music Penthouse presenteren. The Music Penthouse (TMP) is ontstaan in de lokale radiotijd toen we op de bovenste verdieping van een 20 hoog flatgebouw onze programma’s maakte. Daar komt ook de naam van het programma vandaan. Door de jaren heeft het programma zijn huidige vorm gekregen. Met items als ‘Opmerkelijk berichten ‘en de ‘discoplaat’. Het programma draait nu ongeveer 20 jaar en is bij Q5radio aan haar vierde station bezig. Natuurlijk wil ik met The Music Penthouse nog jaren verder bij Q5radio.

The Music Penthouse is elke zaterdag en zondag te beluisteren vanuit de Zoetermeerse studio’s exclusief bij Q5radio tussen 14:00 en 16:00 uur. Het eerste uur hoor je Eric van der Vaart het tweede uur ben ik je gastheer.Q5Radio

Simply the Best

uit het Hart van Zeeland

Q5Radio stream is online

320 kb's high Quality audio