Eric van der Vaart


Eric van der Vaart shows

 

Vanaf mijn 15e jaar ben ik met radio bezig. Het begon allemaal bij radio Atlantis. De zender van radio Atlantis kwam niet verder dan het einde van de straat. Maar toch het was spannend je was op de radio. Daarna werd het serieuzer eerst bij radio Regionaal (samen met Tony Vos) en daarna nog diverse radiostations onder andere bij “radio stad Den Haag”.

Na heel wat jaren als resident DJ in discotheek Amphion in Zoetermeer gedraaid te hebben heb ik ook het radio maken weer opgepakt. Samen met Tony Vos doe ik al bijna 20 jaar het programma The Music Penthouse met heel veel plezier. Nu bij Q5radio. Wekelijks ben ik enkele uren bezig aan het voorbereiden met het luistergenot (hoop ik) van de zaterdag en de zondag op de leukste, Q5radio.

Elke woensdag bespreken we het programma en de inhoud daarvan en elke zaterdag en zondag tussen 14:00 en 15:00 mag ik dan The Music Penthouse aftrappen en geef om 15:00 uur het stokje (lees microfoon) over aan Tony Vos. Zowel Tony Vos als ik doen dat vanuit een eigen radiostudio voorzien van de laatste snufjes.


De Producerin

Je hoort er vaak over, de Producerin. Niet zomaar een fictief iemand maar weldegelijk productief achter de schermen van The Music Penthouse. Ze is medeverantwoordelijk voor de Tip van het programma en de muziekkeuze van het eerste uur. En heel belangrijk ze zorgt dat het eerste uur op rolletjes loopt.

Tijdens de eerste corona lockdown was ze verantwoordelijk voor de muziek van het tijdelijke programma “van 6 tot studio 7” en deed daarin vol overgave het Corona nieuwsblok.Q5Radio

Simply the Best

uit het Hart van Zeeland

Q5Radio stream is online

320 kb's high Quality audio