JIJ ?

Wil jij ook graag radio maken, samen in een geweldig team? Lees dan snel verder.

 

Q5Radio groeit maar door en dat betekent dat we best wel wat hulp kunnen gebruiken. We zijn een klein team wat dag en nacht bezig is met de promotie en het maken van leuke programma’s. Ons team van vrijwilligers staat altijd klaar voor elkaar en gaan ervoor. Q5 Radio heeft een professionele instelling en dat hoor je terug in onze programma’s, dus alle reden om ook radiomaker te worden bij Q5Radio!

Op dit moment zijn we op zoek naar DJ´s die live in het weekend bij Q5 Radio een radioshow willen presenteren.

We hebben nog genoeg ruimte om jouw programma in te passen. Vind je muziek leuk en is presenteren jouw ding en je bent minimaal 16 jaar, in bezit van een eigen studio waar je kan opnemen of live je programma zou kunnen streamen met goede faciliteiten en een duidelijke presentatie, aarzel dan niet…

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Mocht je geïnteresseerd zijn, neem een demoprogramma op van minimaal 1 uur en zorg dat daar voldoende presentatie-items in aanwezig zijn. Helaas, wij draaien geen house- en piratenmuziek en programma’s met alleen Nederlandstalige muziek zijn er al genoeg bij ons, dus je daarvoor aanmelden heeft geen zin want we zijn al voorzien! Wil je weten wat er wél gedraaid wordt bij Q5 Radio, luister dan eerst eens naar Q5Radio.nl om wellicht inspiratie op te doen om een passende radioshow te kunnen maken.

We vragen je demoprogramma op te nemen in mp3 formaat met een bit snelheid van 320 Kbs en een bemonsteringsfrequentie (duur woord) van 44.1 kHz, natuurlijk in stereo. Stuur je file, gecomprimeerd in een RAR of WinZip bestand, naar ons toe. Dit doe je via WeTransfer, ons mailadres: info@q5radio.nl.

Wie weet maak jij binnenkort ook je eigen radioprogramma op een van de leukste internetstations, Q5 Radio. Je komt in een geweldig team terecht, waarin we altijd voor elkaar klaar staan met raad en daad.

Spreekt bovenstaande je aan, dan zien wij je demoprogramma heel snel tegemoet.

Heb je nog vragen, neem gerust contact met ons op: info@q5radio.nlQ5Radio

Simply the Best

uit het Hart van Zeeland

Q5Radio stream is online

320 kb's high Quality audio