Max M – Imaginary Problems – week 43

Q5Radio

Biografie
MAX M is terug!

Een ongebruikelijk carrière pad.

Hij wordt gezien als een van ’s werelds Franse experts op zijn IT-gebied, maar dit heeft Max M er niet van weerhouden om twee carrières te hebben. Wie zegt dat je geen producent van elektronische muziek kunt zijn en een belangrijke speler in een Amerikaanse multinational.

Max M

Max M brengt zijn nieuwe single en eerste popdancetrack «Imaginary Problems» uit, vers van de successen van «Never Wanna Leave» en «Under Water» die op de eerste en vijfde plaats stonden op de Amerikaanse DJ-site: Digital DJ Pool. Beide tracks trokken veel aandacht in Zuid-Amerika, Denemarken, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. De deuntjes zijn aanstekelijk en zullen vanaf de allereerste noten verleiden.

Imaginary Problems mystery artiest week 43 bij Q5Radio

Max M’s liefde voor muziek begon in zijn tienerjaren toen hij componeerde en DJ. Vervolgens concentreerde hij zich op zijn andere passie: informatica, die hij aan de universiteit studeerde. Hierdoor begon hij aan een schitterende carrière. Toen hij de leeftijd van 40 bereikte, besloot hij weer op te rakelen met zijn eerste liefde en nam pianolessen en trainde hij in productie om weer achter de synthesizers te komen.

YouTube clip

Deel...
Next Post

Jettie Pallettie - Na Regen Komt Zon - Week 43

Mensen zijn moe, de Corona crisis is uitputtend !Het afgelopen jaar zagen veel collega’s het even niet meer zitten en raakten in een burn-out en dat overkwam ook Jettie Pallettie !Hoe nou verder als je niet meer dicht bij elkaar mag komen ?Niet meer bij je vader, je moeder, opa […]
Translate »