Majestic & Boney M – Rasputin – week 12

Q5Radio

De Euro Disco is terug!

De Londense DJ en Producer Majestic lanceert de classic’Rasputin’ en met wie anders dan Boney M?

In 1978 had deze Duitse disco groep er een wereldwijd succes mee. 

“Nadat ik constant de Boney M-klassieker‘ Rasputin ’op TikTok tegenkwam, dacht ik bij mezelf dat het, vanwege zijn ongelooflijke disco-roots en instrumentatie, zich zou kunnen lenen om een ​​geweldig stuk moderne dansmuziek te worden!” zegt Majestic over de release.

“Enkele van de favoriete houseplaten aller tijden zijn degenen die samples van klassieke discoplaten hebben gebruikt.” Hij vervolgt: “Voor mij voelde ik dat er iets in het origineel zat dat zich perfect leent voor een moderne twist en dat in combinatie met de virale aard van het origineel voelde het als een perfecte smeltkroes!

Nu zit ik met een plaat met Boney M … die laten we eerlijk zijn, zijn echt iconisch.” 

(Bron: Redactie De Flitsende 50/Hitzound )

Deel...
Next Post

Formal One - Another Day - week 12

Formal One, muziekproducent en DJ met meer dan 15 jaar ervaring (muziekfestivals, radio-airplays, interviews, tv-shows, pc-games en meer) heeft bewezen dat hij elk genre interessant kan laten klinken. Zijn muziek kreeg veel erkenning over de hele wereld met ondersteuning van grote DJ’s, radiostations, YouTube-kanalen, Spotify-afspeellijsten en meer. https://www.facebook.com/formal1 https://www.instagram.com/formal.one/ https://www.youtube.com/user/DmitryMusic/videos […]
Translate »