Liar – DJ Spandex – week 9

Q5Radio

Biografie

Nederland

DJ Spandex draaide zich een weg naar de Nederlandse muziekscene. In die tijd heeft hij een reputatie opgebouwd als een van de meest innovatieve DJ’s van zijn generatie.

Mysterie artiest week 9 bij Q5Radio.

DJ Spandex heeft van jongs af aan affiniteit met muziek getoond en heeft zijn DJ-vaardigheden verfijnd met een uniek repertoire van mixen, muziekelementen en afspeellijsten. Zijn carrière ging van start, aangedreven door een trouwe aanhang die dol was op de verbijsterende geluiden van DJ Spandex.

Van het samplen van onconventionele muziekgenres tot het creëren van nieuwe soundscapes met zijn briljant gemixte tracks, DJ Spandex heeft een lange weg afgelegd sinds zijn allereerste mixsessie.

Met invloeden variërend van 80’s pop tot moderne elektronica en dance, is dit een DJ die niet bang is om te innoveren en iets nieuws te proberen.

https://www.facebook.com/DJSpandex

Deel...
Next Post

Willem Barth - Hey Jij ! - week 10

Willem Barth had al een tijdje een Engelstalig lied opgeslagen in z’n Spotify playlist. Heel toevallig kreeg hij twee maanden geleden een linkje van exact hetzelfde nummer doorgestuurd van z’n producer Frank Verkooyen. Voor Willem een reden om een afspraak te plannen om het één ander door te spreken. Frank […]
Translate »