Kwadendamme Bluestown Radio

Q5Radio

Mijn naam is Koos en ik ben de eigenaar van Q5Radio, een internet radio station dat sinds 2014 wereldwijd 24/7 muziek uitzend.Gezien het feit dat door de Corona crisis het Blues Festival Kwadendamme dit jaar niet doorgaat zoals we dat gewend zijn is erin overleg door mij met Peter Kempe & Kees Wielemaker-pedaal een alternatief bedacht om toch, al is het op afstand Jullie in ieder geval muzikaal een hart onder de riem te steken.Vanaf vrijdag 8 Mei omstreeks 12 uur s’middags zal Q5Radio worden omgedoopt tot Kwadendamme Bluestown Radio.

Rond 17:00 uur zal er een live telefonisch Interview zijn met Peter Kempe, die dan net als dat we het gewend zijn Jullie zal verwelkomen met een openingswoord en de aankondiging van de eerste band van die dag. De hele line Up van Vrijdag 8 Mei, zal dan via de Radio ten gehore worden gebracht, met tussendoor de nodige aankondigingen van Peter Kempe.Op zaterdag 9 Mei zal Peter Kempe zoals we dat gewend zijn omstreeks 1 uur s’middags het Openingswoord voor die dag doen en zal hij ook tijdens deze dag live telefonisch de bands aankondigen en jullie toespreken via de radio.

Er is door mij getracht om van alle Bands een uur Live muziek in het programma te verwerken, van sommige bands is dit iets korter uitgepakt, hetgeen met andere Blues Muziek wordt opgevuld. Daar waar nodig zal er vanuit de studio in Wolphaartsdijk ook naar jullie worden gesproken door mij. Tijdens de Nachtelijke uren van vrijdag op zaterdag en in de ochtenduren op zaterdag wordt er Non-Stop Blues muziek gedraaid.Rond zaterdag middernacht naar zondag zal op het radio Station de reguliere programmering weer worden hervat. Er is ook de mogelijkheid om tijdens deze dagen je eigen verzoekplaten aan te vragen via onze verzoekserver.

Deel...
Next Post

Pas geboren

Hoi beste luisteraar van Q5Radio.nl. Vanaf 11 mei a.s. middernacht omstreeks 00:00 t/m s’ochtends 08:00 uur.100 & Blues garantie op dit Radio station. s’Nachts is er geen nieuws & geen commercial’s !!!8 uur lang alleen maar muziek bij Bluestown Q5Radio. Voor diegene die wel willen slapen maar nog niet kunnen […]
Translate »