Kana Shimanuki – Perfect Time of Year – week 51

Q5Radio

Biografie

Verenigde Staten

Kana Shimanuki is een jazz- en Bossa nova-zangeres gevestigd in Los Angeles. Als dochter van een Braziliaanse moeder en een Japanse vader, groeide ze op met 3 talen en 3 culturen, die haar muzikaal beïnvloed hebben.


Als gevoelig kunstenaar leed ze in 2020 onder de energie in haar land (en over de hele wereld). De presidentsverkiezingen en Covid-19 leidden tot een sfeer vol haat en verdeeldheid. Kana vroeg zich af hoe ze van deze kerst kon genieten in zo’n vijandige omgeving, en kwam tot de conclusie: alleen ‘vergeving’ zal ons hart geruststellen. Het is haar kerstboodschap aan de wereld: “Laten we‚ Kerstmis ‘opnieuw formuleren als de PERFECTE TIJD VAN HET JAAR om elkaar te vergeven en die spiraal van verdeeldheid te stoppen.


Facebook pagina

Kana Shimanuki

De titel van mijn nieuwe single is ′′ Perfecte Tijd van Jaar “. Hoewel het een cliché titel is voor een kerstnummer, met de boodschap achter het nummer… past het als een handschoen.
Met COVID, de politieke spanning hier in de VS en veel mensen die om onrechtvaardige redenen sterven, was ik behoorlijk overweldigd. Kijken hoe mensen heftige argumenten krijgen over het dragen van een masker of niet, mensen die vriendschappen op lange termijn beëindigen over sociale media vanwege verschillende politieke standpunten.. levensovertuiging… snap ik. Ik was ook boos. Naarmate we dichterbij eind 2020 kwamen, bleef ik maar denken aan hoe de vakantie / kerst voor sommigen een belangrijke tijd zou worden en ook heel anders… misschien zelfs moeilijk voor veel mensen. Wat ik op dit moment boven alles wil is om me op mijn gemak te voelen met een verzacht hart… en ik voel me de enige manier die er is door vergeving. Daar gaat het lied over… het is de perfecte tijd van het jaar.. om te vergeven.
Ik hoop dat dit nummer je inspireert om je meer op je gemak te voelen en je hart opent om te vergeven. Enthousiast om te delen. Ik hoop echt dat je net zo geniet van het nummer als ik het leuk vond om het te maken. ❤

Bron Facebook pagina..

Prachtig echt waar…

Deel...
Next Post

Black Eyed Peas & Shakir - Girl Like Me - Week 52

“Girl like Me” is een nummer van de Amerikaanse groep Black Eyed Peas en de Colombiaanse zangeres en songwriter Shakira. Het nummer werd op 4 december 2020 uitgebracht als de vijfde single van het achtste studioalbum Translation (2020) van de Black Eyed Peas. “Girl like Me” werd geproduceerd door: William, […]
Translate »